Samo me jedna stvar baca u razmisljanje: BILSTEIN su 3200 a Sachs su blizu 6000 po komadu. ???
amortizeri za w124
Collapse
X
-
Pa ili Sachs nije prva ruka, pa dok se svako u lancu ogradi ispadne ta cena, ili je Bilstein kopija sto ne verujem.
U principu sto uvoznik vise uvozi, cene originalne robe mogu bukvalno da se prepolove, a opet sigurno je da se vise uvoze Bilstein nego Sachs.
Jel imas deklaraciju na kutiji i da li si dobio fiskalni racun na kom pise da su to bas Bilstein? Ako jesi ne brini se nista
U Nemackoj za w124 cene za Bilstein:
Par prednjih 150 EUR
Par zadnjih 80-90 EUR
Cene za Sachs su nesto jeftinije...
Comment
-
-
Originally posted by shaqPa ili Sachs nije prva ruka, pa dok se svako u lancu ogradi ispadne ta cena, ili je Bilstein kopija sto ne verujem.
U principu sto uvoznik vise uvozi, cene originalne robe mogu bukvalno da se prepolove, a opet sigurno je da se vise uvoze Bilstein nego Sachs.
Jel imas deklaraciju na kutiji i da li si dobio fiskalni racun na kom pise da su to bas Bilstein? Ako jesi ne brini se nista
U Nemackoj za w124 cene za Bilstein:
Par prednjih 150 EUR
Par zadnjih 80-90 EUR
Cene za Sachs su nesto jeftinije...
Imam dekleraciju na poklopcu kutije i dobio sam racun (garancija vazi uz racun). Inace kupio sam kod "Mecheta" na Medaku (VUDIM), a oni su generalni uvoznici.Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
pa kako sam ti vec rekao, delovalo mi je da je to - to.
Kad ide direktno uvoz cene u svim zemljama treba da su priblizne.
Isprobaj ti njih malo, pa ako je sve OK ubaci "Meche" u onu rubriku "Radnje gde imamo pozitivno iskustvo" kao i broj telefona zbog clanova koji nisu iz BGa.
@Mirdza
Originally posted by MirdzaEbo vas mirza - i tebe i shaq-a
evo umirem od smeha, tek sam sad ovo video. Jbg kad ti nadimak podseca na zemljake iz Federacije pa svi izpermutujemo
Comment
-
-
Originally posted by shaqOriginally posted by DurangoA da li se mozda kod nas prodaju remontovani amortizeri kao novi? Znam da to rade sa setovima kvacila.
Nemaju jos tu tehnlogijuMERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
Ja sam mislio na malu privredu...
Da fabricki remont se preko racuna za nov deo. Remontovan motor kad se ugradi u auto, kaze se motor presao 0km.
Bas me zanima (objasni nam) sta sve oni u MB remontuju na setu kvacila, i koliko se to vise isplati u odnosu na nove delove, kvalitetne tipa Sachs & co. a da se ne kupi direktno u Mercedesu?
Ja ne verujem da menjaju pakne na lameli, pre ce biti da stave novu lamelu?
Comment
-
-
Ne znam stvarno da li menjaju obloke na lameli i na sta ima se svodi taj remont, ali kada smo za drugara zvali da pitamo, to su nam ponudili. Znaci naglasili su da je u pitanju remontovan set kvacila.
Inace, veliki broj Sachs-ovih setova koji se prodaju kod nas su remontovani, a prodaju ih kao nove. To mi je rekao covek koji radi u firmi (nalazi se na Dorcolu, ali sam zaboravio kako se zove) koja uvozi Sachs kod nas, prosle godine na sajmu automobila.MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
Comment