amortizeri za w124

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • VladaR
    CBC Veteran
    • 28.01.2008
    • 134
    • Grocka

Samo me jedna stvar baca u razmisljanje: BILSTEIN su 3200 a Sachs su blizu 6000 po komadu. ???
    Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.

Comment

Pa ili Sachs nije prva ruka, pa dok se svako u lancu ogradi ispadne ta cena, ili je Bilstein kopija sto ne verujem.

U principu sto uvoznik vise uvozi, cene originalne robe mogu bukvalno da se prepolove, a opet sigurno je da se vise uvoze Bilstein nego Sachs.

Jel imas deklaraciju na kutiji i da li si dobio fiskalni racun na kom pise da su to bas Bilstein? Ako jesi ne brini se nista

U Nemackoj za w124 cene za Bilstein:

Par prednjih 150 EUR
      Par zadnjih 80-90 EUR

Cene za Sachs su nesto jeftinije...

Comment

• Durango
        CBC Senator XXL
        • 01.02.2006
        • 590
        • Zemun, Srbija

A da li se mozda kod nas prodaju remontovani amortizeri kao novi? Znam da to rade sa setovima kvacila.
        MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• vaskemica
          CBC Veteran
          • 22.01.2008
          • 108
          • Srbija,Kragujevac

Cena stvarno nije visoka,ja sam mislio da je jedan bar 100 evra.
          Nije dozvoljen link prema drugom forumu, promenio Dora

Comment

Originally posted by Durango
            A da li se mozda kod nas prodaju remontovani amortizeri kao novi? Znam da to rade sa setovima kvacila.
            Ja sam cuo da remontuju uljane. Ovo su gasni tako da ne verujem

Nemaju jos tu tehnlogiju

Comment

• VladaR
              CBC Veteran
              • 28.01.2008
              • 134
              • Grocka

Originally posted by shaq
              Pa ili Sachs nije prva ruka, pa dok se svako u lancu ogradi ispadne ta cena, ili je Bilstein kopija sto ne verujem.

U principu sto uvoznik vise uvozi, cene originalne robe mogu bukvalno da se prepolove, a opet sigurno je da se vise uvoze Bilstein nego Sachs.

Jel imas deklaraciju na kutiji i da li si dobio fiskalni racun na kom pise da su to bas Bilstein? Ako jesi ne brini se nista

U Nemackoj za w124 cene za Bilstein:

Par prednjih 150 EUR
              Par zadnjih 80-90 EUR

Cene za Sachs su nesto jeftinije...

Imam dekleraciju na poklopcu kutije i dobio sam racun (garancija vazi uz racun). Inace kupio sam kod "Mecheta" na Medaku (VUDIM), a oni su generalni uvoznici.
              Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.

Comment

pa kako sam ti vec rekao, delovalo mi je da je to - to.

Kad ide direktno uvoz cene u svim zemljama treba da su priblizne.

Isprobaj ti njih malo, pa ako je sve OK ubaci "Meche" u onu rubriku "Radnje gde imamo pozitivno iskustvo" kao i broj telefona zbog clanova koji nisu iz BGa.

@Mirdza

Originally posted by Mirdza
                Ebo vas mirza - i tebe i shaq-a

evo umirem od smeha, tek sam sad ovo video. Jbg kad ti nadimak podseca na zemljake iz Federacije pa svi izpermutujemo

Comment

• Durango
                  CBC Senator XXL
                  • 01.02.2006
                  • 590
                  • Zemun, Srbija

Originally posted by shaq
                  Originally posted by Durango
                  Ja sam cuo da remontuju uljane. Ovo su gasni tako da ne verujem

Nemaju jos tu tehnlogiju
                  U principu, ja nemam nista protiv fabricki remontovanih delova. Samo da nije neka domaca radinost. U Mercedesu na NBGD-u prodaju za starije modele remontovane setove kvacila. Naravno da nijednog trenutka se ne bih dvoumio da ga uzmem.

Comment

Ja sam mislio na malu privredu...

Da fabricki remont se preko racuna za nov deo. Remontovan motor kad se ugradi u auto, kaze se motor presao 0km.

Bas me zanima (objasni nam) sta sve oni u MB remontuju na setu kvacila, i koliko se to vise isplati u odnosu na nove delove, kvalitetne tipa Sachs & co. a da se ne kupi direktno u Mercedesu?

Ja ne verujem da menjaju pakne na lameli, pre ce biti da stave novu lamelu?

Comment

• Durango
                      CBC Senator XXL
                      • 01.02.2006
                      • 590
                      • Zemun, Srbija

Ne znam stvarno da li menjaju obloke na lameli i na sta ima se svodi taj remont, ali kada smo za drugara zvali da pitamo, to su nam ponudili. Znaci naglasili su da je u pitanju remontovan set kvacila.
                      Inace, veliki broj Sachs-ovih setova koji se prodaju kod nas su remontovani, a prodaju ih kao nove. To mi je rekao covek koji radi u firmi (nalazi se na Dorcolu, ali sam zaboravio kako se zove) koja uvozi Sachs kod nas, prosle godine na sajmu automobila.

Comment

Working...
                      X