Gledao sam video na youtube kako likovi iz emisije wheeler dealer menjaju opruge na 190 2.3-16 i cini mi se da je proces jednostavan jer ne koriste nikakve posebne alate(video je izbrisan sa youtube-a),pa ako nekog ne mrzi da mi kaze sta sve treba raditi da bih potvrdio svoje misljenje ili nek me razuveri ako nisam u pravu.
Zamena opruga
Collapse
X
-
nemoj sa stegama običnim što većina majstora ima, tako ćeš samo oštetiti gore one šolje. Te stege su za one automobile kao Gnoj, yugo kad je opruga i amort zajedno, kod MB em je kratka opruga, em se ne skida zajedno sa amortizerom i taj alat je od slabe vajde
Dosta puta sam skidao opruge, vraćao imam poprilično iskustva u tome
Najbolje je da odeš u MB gde imaju originalni alat (dve ploce na gedoru se steže) završe ti sve za pola sata. ili kod nekog ko ima stubnu dizalicu, podigneš auto na dizalicu, staviš podupirač ispod kugle, otpustiš šraf na kugli i nosač balans štangle i lagano popuštaš podupirač preko njegove ručke dok opruga skroz ne popusti. Izvadiš je, staviš drugu i obrnutim postupkom vratiš.
Isto važi za zadnje, odvrneš šraf na viljuški bliže kardanu, staviš podupirač, izvučeš šraf i lagano popuštaš na podupiraču dok opruga ne otpusti.
Ako nemaš taj alat podupirač na 4 točkića, možeš isto da uradiš iz kanala pomoću radioničke dizalice
Comment
-
-
Upravo tim procesom je lik i odradio samo dizalica sa cetiri tocka i podignut auto na onu stubnu.Za zamenu opruga mi lik trazio 60 evra pa ja rekoh ajde da pitam jer po tom opisu i postupku iz klipa bi se reklo da nije komplikovano.Hvala na savetima.Nije dozvoljen link prema drugom forumu, promenio Dora
Comment
-
-
samo tako uradi, nikakve stege i slicno jer ce ti se samo zaglaviti u ona creva od ABS-a, kočnica itd.
Naravno opruga sadrži ogromnu silu može ozbiljno povrediti čoveka, nedaj bože, zato uvek radi sa nekim, pogotovo kad je otpuštaš i sabijaš to radi iz daljine (odmakni glavu koliko god možeš i samo ispruži ruku do ručke dizalice)
Comment
-
-
@shaq>>> Kakva su to creva od ABS-a???
Nemojte se zezati sa skidanjem i namestanjem prednjih opruga na Mercedesu bez fabrickog alata!!! Zna to da bude zeznuto! Ja dok nisam kupio taj alat uvek sam isao u servise koji imaju,i menjao kod njih! Samo skidanje nije toliki problem,ali namestanje....
Zadnje nisu problem,za njih alat i ne treba,dovoljan je kanal i neka dizalica-obicna hidraulicna,ili jos bolje stubna dizalica i ostala pomagala...
Sa originalnim alatom je em sigurnije,em brze,jer osim opruge nista drugo i ne treba da se skida...Tocak ne racunam...
@vaskemica >>> Taj sto ti trazi 60E je malko preterao,daj ti njemu 40-50 i popi neki sok i uzivaj dok se on bude znojio!!!
Comment
-
-
Da ne bih otvarao novu temu da pitam ovde,hteo bih opet da spustim auto ali ne onoliko nisko kao sto je bio jer ce sa nizim gumama jos vise da kaci na lezece policajce,pa sam mislio da vratim stare opruge i stavim one gumene kape koje mi je preporucio shaq ali mi lik kad sam zvao za kape kaze da auto mora da ih vec ima i da vidim koje su.Pa me interesuje kako da ih vidim,gde stoje i kako da vidim koliko resa imaju.
Jos jedno pitanje:moze li da se promeni raspon rupa na felni ili na neki drugi nacin da se napravi da felna sa rasponom rupa 5x110 odgovara na raspon rupa 5x112?Nije dozvoljen link prema drugom forumu, promenio Dora
Comment
-
-
5*110 mozes da stavis verovatno sa plivajucim srafovima samo vidi pre toga da li ti et odgovara ja sam konkretno stavio 4*98 na 4*100 samo srafovi su 2.5e komad.Na nesreću živimo u parodiji od zemlje i u jednom teško popravljivom džiberskom okruženju. Razjebani, osiromašeni i usamljeni.
Comment
-
-
Originally posted by DurangoPodigni auto na dizalicu i te gumene kape se nalaze iznad opruge. Videces jasno koliko resica imaju i imas odgovarajuce da kupis u Mercedesu.Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
Comment