tresenje i cudan zvuk na raskrsnici?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stainless
    CBC Veteran
    • 26.10.2007
    • 183
    • CG

tresenje i cudan zvuk na raskrsnici?

desava mi se povremeno da kad drzim kvacilo i kocnicu na semaforu ili u koloni,auto pocinje da podrhtava,na papucici kvacila osjecam vibracije,a iz predjela motora dopire neki zvuk kao klaparanje.Sta moze biti problem?
    Inace kvacilo odvaja prilicno visoko,a kad kad saltam iz mjenjaca se cuje tiho cviljenje kao da nije podmazan dobro.
    Originally posted by Stefan_s
    Ta dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
  • Type_R
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2007
    • 900
    • Valjevo

to se i meni desavalo na pred-prethodnom auto, mislim da mi je majstor rekao da mi je kriva korpa, inace od tada auto presao 50 000km i jos uvek se vozi
    3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• stainless
      CBC Veteran
      • 26.10.2007
      • 183
      • CG

ok,znaci nijesi je mijenjo i dalje se vozi tako??
      znas li mozda kako da provjerim nivo ulja u mjenjacu,posto mi se cuje neka skripa dok mijenjam brzine?
      Originally posted by Stefan_s
      Ta dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...

Comment

• Golub.BG
        CBC Veteran
        • 04.02.2007
        • 103
        • Beograd

Moze biti i "druk" lager a i korpa, mirise na skoru zamenu.

Comment

Working...
        X