Distanceri!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cherokee
    CBC Član
    • 08.11.2007
    • 51
    • Sabac/N.Beograd

Distanceri!

Naime kupio sam alu felne za ladu 110 4x98 ali imaju veliki ET kada sam pokusao da ih stavim na auto cesale su o kociona klesta i mena sanse da se tocak okrene, zato su mi neophodni distanceri ko pravi distancere i koliko to moze da kosta?

Da li mogu da se stave duzi srafovi pa da dodje felna pa onda matica da se upotrebi kao distancer i da se to zavrne, kad to stavim felna mi ne cese o klesta al nemam pojma kako ce sve to da se ponasa u voznji?
  • ljube-kugla
    CBC Senator XXL
    • 04.05.2006
    • 1531
    • batajnica

zavisi koliko kaci to najbolje da probas sa najobicnijim sajbnama i kad ih naredjas izmeris koliki ti treba,ili mozes odma sa jugovim ili kecevim distancerom,ima ih u svim bolje opremljenim prodavnicama,a debljina im je 6m,ili vidi kod nekih mehanicara,posto ih uglavnom skidaju
    ko na nas krene iz mesta je naje&o
    a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• panto
      CBC Veteran
      • 04.11.2007
      • 148
      • ljubic

Postavi lepo lenjir na unutanji deo čelične felne i izmeri dubinu do površine koja se oslanja na glavčinu točka. Isto uradi i na aluminijumskim, pa ćeš znati kolika je razlika, ako je ima. Događa se da offset odgovara, a da kočiona klešta kače, zavisno od oblika tog nosećeg dela felne. Nesigurne improvizacije izbegavaj. Ako ne paše prodaj pa traži original.

Comment

• Alekre
        CBC Senator XXL
        • 12.09.2005
        • 780
        • Smederevo

Nemoj lenjir da koristis. Lenjir se koristi u skoli i da se meri kure. Koristi pomicno merilo.
        Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

Working...
        X