Rucna kocnica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • unior
    CBC Početnik
    • 10.04.2008
    • 9
    • Uzice

Rucna kocnica

U pitanju je Golf 3,problem je u tome sto ne koce podjednako,tj levi tocak koci kako treba,a desni jedva,za 2/3 slabije od drugog...Da li je problem u sajli,ili je oko dobosa neki problem?A,da,problem se moze i primetiti kad se izvadi piksla na zadnjem sedistu,pa se sajle mogu wideti,i leva sajla se lepo krece,a desna se jedva pomera par milimetara...
  • Goran
    Moderator
    • 06.10.2004
    • 535
    • Vrbas

Moze biti i jedno i drugo. Za pocetak skinuti sajle, proveriti ih razraditi ih i podmazati, proveri mehanicka ostecenja buzira i same sajle, ako bude boljitka onda ti preporucujem da ih zamenis jer razradjivanje istih moze a ne mora dugo da traje (razradjivanje ti preporucujem za pocetak da ne kupujes sajle bez potrebe). Nisi rekao kako koci nozna kocnica na tim zadnjim tockovima? Proveri i mehanizam rucne u tocku
    Originally posted by Dora
    Banovao me Goran
    Ako ne mozes da im objasnis, zbuni ih!

Comment

• Kenno
      CBC Senator XXL
      • 21.08.2006
      • 460
      • Zenica, BiH

kocioni cilindar u desnom tocku?

Comment

• milan_g1
        CBC Senator XXL
        • 07.02.2007
        • 863
        • Karaburma

Kakve veze ima cilindar sa sajlom?
        "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• unior
          CBC Početnik
          • 10.04.2008
          • 9
          • Uzice

rucna

Joj,pa ne znam koliki je posao skinuti sajle,i da li za to treba kanal...Skoro se osetila mala promena na noznoj kocnici,ali nisam uopste gledao prednje tockove u kakvom su stanju...Ne bih ovo ni primetio,nego jednom kad je bila kisa,povukoh rucnu,i auto se skroz iskosi...srecom,vratih se u pravolinijsko kretanje,a da se nisam snasao bio bih u provaliji dubine 10-tak metara... i da li onaj saf sto ide na zadnjoj osovini moze da se skine gidorama ili mora neki drugi kljuc?na dobosu nema onog jednog safa kao sto ima na Yugu,nego mora ona caura da se skine,pa se dodje do tog safa...

Comment

• unior
            CBC Početnik
            • 10.04.2008
            • 9
            • Uzice

rucna

E da,i na pocetku sajle ima nesto oko nje,nesto kao crevce kojim je oblozena sajla,i to se krece sa pomeranjem sajle...A toga nema na drugoj sajli...Ipak ce biti da je bulzir kriv...A meni treba rucna sutra,a nisam to popravio... :x :x :x

Comment

• milan_g1
              CBC Senator XXL
              • 07.02.2007
              • 863
              • Karaburma

Ja sam dobose skidao francuskim kljucem i naravno ! Nikakva nauka, kad krenes da skidas sve ces da ukapiras, samo pazi da ti ne padne pesak i trunje na lezajeve
              "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

Working...
              X