Felicija, brujanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Delija
    CBC Senator XXL
    • 29.08.2005
    • 310
    • NS
    • plavi auto

Re: Felicija, brujanje

Moji lezajevi su "malcice" skuplji , a u servisu mi rekose da je moje blago brujanje najverovatnije zbog guma...
    Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Comment

• mugos
      CBC Senator XXL
      • 18.09.2007
      • 555
      • BG/sada Novi Beograd

Gotovo, nema brujanja ležajevi zamenjeni.
      Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• Ivancho
        CBC Veteran
        • 11.02.2008
        • 199
        • Vracar - Zemun

Originally posted by UkiMazda
        A kojom logikom se cuje desni lezaj ako se skrece udesno? Jel isto vazi i za zadnje? Meni je otisao neki od zadnjih, cak mislim da su obadva, cuje se stalno brujanje vec od 40 km/h pa se izgubi pa se opet pojavi od 60km/h pa nadalje.. i primetio sam kad je krivina na levo da se smanji buka ako udjem malo brze a kad je na desno onda se poveca.. pa me zato interesuje logika, da ne bih menjao oba ako je samo jedan posto su za mazde prilicno skupi
        Preporuka da proveris da li su gume ili lezajevi. Jer guma moze da da skoro isti zvuk tj brujanje kao i lezaj

Comment

• UkiMazda
          CBC Senator XXL
          • 16.11.2007
          • 444
          • Beograd
          • Alfa 156 2.0TS

Siguran sam da su lezajevi posto je zvuk poceo nakon skidanja lezajeva i ponovnog vracanja, a da ti ne pricam da je to moralo malo da se kucne, povuce, cimne... Samo me interesuje kako bih najtacnije odredio koji je lezaj stradao.. Da stavim nekog pozadi da osluskuje, opet, nije mi sigurno jer se zvuk vrlo dobro prenosi

Comment

• Ivancho
            CBC Veteran
            • 11.02.2008
            • 199
            • Vracar - Zemun

Najbolje je da ti majstor to proveri. Video kako kod mene to rade. Dignu auto i prislone glavu tj uvo uz sasiju zavrte tocak i "osluskuju vibracije".

Comment

• mexa
              CBC Veteran
              • 13.04.2009
              • 154
              • lazarevac

Originally posted by Delija
              Ta logika je i mene zanimala - zato i pitah da cujem iskustva ljudi...
              u desnoj krivini se cuje levi lezaj a u levoj desni logika je ta da je na primer u desnoj krivini opterecenje na levoj strani tj ako je lezaj los kad ga opteretis on bruji.

Comment

Working...
              X