A kojom logikom se cuje desni lezaj ako se skrece udesno? Jel isto vazi i za zadnje? Meni je otisao neki od zadnjih, cak mislim da su obadva, cuje se stalno brujanje vec od 40 km/h pa se izgubi pa se opet pojavi od 60km/h pa nadalje.. i primetio sam kad je krivina na levo da se smanji buka ako udjem malo brze a kad je na desno onda se poveca.. pa me zato interesuje logika, da ne bih menjao oba ako je samo jedan posto su za mazde prilicno skupi
Preporuka da proveris da li su gume ili lezajevi. Jer guma moze da da skoro isti zvuk tj brujanje kao i lezaj
Siguran sam da su lezajevi posto je zvuk poceo nakon skidanja lezajeva i ponovnog vracanja, a da ti ne pricam da je to moralo malo da se kucne, povuce, cimne... Samo me interesuje kako bih najtacnije odredio koji je lezaj stradao.. Da stavim nekog pozadi da osluskuje, opet, nije mi sigurno jer se zvuk vrlo dobro prenosi
Ta logika je i mene zanimala - zato i pitah da cujem iskustva ljudi...
u desnoj krivini se cuje levi lezaj a u levoj desni logika je ta da je na primer u desnoj krivini opterecenje na levoj strani tj ako je lezaj los kad ga opteretis on bruji.
Comment