Zna li neko kako se na Nivi skida prednja osovina? samo je izvucem napolje?
Lada Niva razna pitanja i odgovori
Collapse
X
-
Comment
-
-
-
Comment
-
-
Nema nicega sa ove strane. Sve sinuto. Kako nju vadim? Prednja.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Odvrneš te dve matice što se vide M8 ključ 13 i onu desno što se ne vidi i onu gore ključ 17 a ima još neki što drži nosač možda i nema, ne vidi se na slici.
Comment
-
-
JavljamYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Comment
-
-
Iza unutrasnjeg zgloba,do difa,matica se na slici vidi (jedva) levo dole,imas i dve koje se ne vide...te tri matice su na tom nosacu koji mora da se skine,a nosi ga sraf koji moras odviti negde pored izduvne grane ispod haube motora ,treba mu prici mozda ok22...taj nosac ujedno nosi i diferencijal.
Comment
-
-
skontao, znam gde su svi srafovi, sutra skidam.
moze li motor sa sve menjacem da se izvadi?
skinuo sam balans stanglu, izduvnu granu, raskacio ono malo struje sto ima, crevo sa benzinske pumpe... sta jos nisam video da treba da se raskaci?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
jel ide i prednji diferencijal u paketu napolje?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
.....Centralnu sponu,cilindar kvacila donji raskaciti od menjaca ,spojnicu-zglob reduktora i menjaca,plasticnu oblogu i samu rucicu menjaca,Ako se vec vade poluosovine,dif ce pasti i nece smetati da karter prodje.Uz iskretanje motora prednjom stranom u vis.trebalo bi da moze da izadje sa menjacem.Sve i da uspes.imaces problema sa vracanjem.Mislim da je jednostavnije skidati pojedinacno,reduktor,menjac motor.U tom slucaju centralnu sponu ne skidas.
Rados je vec objasnio,ali posto sam u medjuvremenu napisao ,nece skoditi.
Comment
-
-
Isceprkao sam ga. E sad, posto je prvi put, polomio sam plastiku od grejanja i malo iskrivio vezni lim ali sam ga izvadioYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
Comment