Zamena 4-stepenog menjaca 5-stepenim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nenad011
    CBC Veteran
    • 01.04.2006
    • 198
    • Novi Beograd

Zamena 4-stepenog menjaca 5-stepenim

Posto nove Rive imaju 5-stepeni menjac mislio sam da tako nesto uradim na mojoj Rivi koja ima 4-stepeni, pa me interesuje sta je potrebno, koliko je to komplikovano i da li je uopste moguce?
    Hvala unapred za sve sugestije!
  • Alekre
    CBC Senator XXL
    • 12.09.2005
    • 780
    • Smederevo

Shto ne bi moglo . Problem je naci petostepeni menjac. Pitao sam na skoro svakom otpadu na Pozarevackom putu i niko ih nema.
    Pitao sam jednog lika shto rastura Lade i pomenuo mi je cenu od 200 Eura za menjac.
    Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• nenad011
      CBC Veteran
      • 01.04.2006
      • 198
      • Novi Beograd

Ne znam da li se jos uvek mogu naci na otpadu jer takvu transmisiju imaju nove "Rive" koje tamo jos nisu zavrsile.
      U svakom slucaju raspitacu se po prodavnicama pa cu dostaviti informacije o cenama a i popricacu sa mojim majstorom da vidim sta ce da mi kaze.
      Mislim da je ovo jedan pametan zahvat koji bi omogucio manje "habanje" motora kod nasih "cetvorobrzinaca"

Comment

• nenad011
        CBC Veteran
        • 01.04.2006
        • 198
        • Novi Beograd

Raspitao sam se i definitivno moze da se stavi 5-stepeni menjac na starije Lade, jedini problem je sto kosta u "AutoLadi" 56 000
        Dakle ako neko zna gde moze da se to nadje jeftinije, saljite informacije

Comment

Working...
        X