kvacilo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • markovisacki
    CBC Član
    • 14.07.2006
    • 53
    • Vrsac

kvacilo

Juce usred voznje, pedala kvacila je odjednom omeksala, i dobila luft prva dva i po santimetra. Kvacilo je i dalje normalno radilo samo sto sam mogao da koristim samo 2-3 hoda. Kada bih pustio pedalu on bi je vratio samo do te 2-3. Ostavio sam juce auto, danas seo, stisnuo pedalu do kraja, i pustio, i vidim da se opet vraca kako treba. Mislim da je sada malo mekse kvacilo... U cemu se radi?

(U pitanju je Lada 1500sl, hidraulicno kvacilo).
    Ps. proverio sam, u posudi ima dovoljno ulja...
  • Uros Piperski
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2005
    • 2978
    • Beograd

Pogledaj sta je sa oprugom koja vraca pedalu. Osim opruge u cilindru mora da postoji i opruga na pedali.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• markovisacki
      CBC Član
      • 14.07.2006
      • 53
      • Vrsac

pazite, sada mi vraca kako treba, jedino imam utisak da je sada mekse kvacilo...

Hvata normalno, ali da se nije nesto sjebalo?

Comment

• Shone89
        CBC Član
        • 05.07.2008
        • 30
        • Novi Beograd

Dawno beshe kad je chovek imao problem al ako neko bude imao isti. U pochetku ce da se ponasha bash owako kako je rekao chovek, dakle u pochektu prazan hod - kwachilo postaje mekshe itd... Posle toga nastaje problem shto kvachilo hwata swe nize i nize Na kraju wishe uopshte ne odwaja .... Zamena gornjeg i donjeg cilindra reshawa problem.

Moja preporuka Metelli ali posto je komplet gornji/donji oko 3000 dinara moze i Fenox da prodje on je komplet oko 1200-1300 dinara - traje mnogo krace al jbg ... za prwu pomoc dok se ne skupe pare moze da pomogne

Comment

Working...
        X