Evo ovako nesto cudno se desava kada stojim i vise puta pritiskam kocnicu dize se broj obrtaja na 1500 - o cemu se radi?
Pomoc oko serva za kocnice
Collapse
X
-
He
Hehe, sta sve necu cuti.
Urose za tebe je to normalno?
marek, vidi ovako.
Ili ti je crevo serva riknulo, ili je sam servo uredjaj na izdisaju.
Crevo serva ti ide preko motora, uz sam pozarni zid, precnika oko 1,5 cm, i armirano. Videces, jedino je koje tuda ide. Desi se da pri samim krajevima postane porozno, pa tu ne dihtuje dobro. Mozes pokusati da ga skratis, ali nikako nemoj mnogo, jer je dosta knap uradjeno. Takodje, mozes kupiti i novo, koje je sada oko 350-400 dinara.
Ako to ne pomogne, onda je servo uredjaj...
Comment
-
-
Ako mu je porozno crevo zasto se to desava samo kada pritiska kocnicu?
Da je to sto ti kazes, servo uopste ne bi imao jer bi motor samo vukao fals vazduh kroz rupe na crevu umesto da smanjuje pritisak u servu.
Moje iskustvo sa tri razlicita automobila govori da je ovo normalna pojava. Na nekima se broj obrtaja menja vise, na nekima manje.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Originally posted by Uros PiperskiSve je ok, to je normalno.
Preopruka da procitate kako vaccum servo radi.
Sa svakim pritiskanjem kocnice se gubi vaccum u servu. Ulazi nova vazdusna masa u njega te ista prolazi do plenuma uzastopnim korishcenjem istog.
Ovaj priliv vazduha chini da ler gas ode gore koji biva korigovan od strane IAC ventila na autima koji poseduju isti. Auta bez IACa odu u obrtaje.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment