Rezervoar, brava

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishkom
    CBC Senator XXL
    • 07.08.2007
    • 591
    • N/A
    • N/A

Rezervoar, brava

Treba mi hitno resenje za otvaranje rezervoara. Nemam goriva, skoro nista, a ne mogu da otvorim rezervoar. . .

Ranije je bio originalni, fabricki zatvarac(cep ili kako god da se zove), na kome je ispala ona guma sa unutrasnje strane, pa zapekne(metal na metal. zimi. ..). Al sa njim sam znao sta cu, kljuc pa otvorim na silu. .

Sada je stavljen neki univerzalni, i radio je sve ok do danas. . . Znaci kad je zakljucan okrece se normalno, na bilo koju stranu. . . A kada ga otkljucam, i polako okrecem nesto cakce, pa zapne na nekom mestu, i tako sve isto tako da je zakljucan, samo cakce. ..

Molim za pomoc, dodje mi busilicu da uzmem
  • mishkom
    CBC Senator XXL
    • 07.08.2007
    • 591
    • N/A
    • N/A

Treba mi to hitno. . . Tj.treba mi auto veceras. . . .

A ono neki majmun izgleda stavio, nemam pojma kako, kao da mi strci s'jedne strace, kao da nisu paralelni navoji. .... Nemam pojma sad vise sta da radim

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

plastican cep cim cakce znaci da je prezupcio. probaj da ga pritisnes pa da odvrnes jer se desava nekad da kad ispraznis rezervoar vakum povuce cep i onda zna da cakce a ako nece ni tako... hebi ga.. razvali ga.. nema druge...
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Nenad
        CBC Senator XXL
        • 06.01.2005
        • 1364
        • BBgd/Mow

TOPIC pomeren u odgovarajuci forum
        Boost or bust...

Comment

• mishkom
          CBC Senator XXL
          • 07.08.2007
          • 591
          • N/A
          • N/A

Problem je resen na drugi nacin, u nemogucnosti opisanog. . . hvala u svakom slucaju, a ja kasnim sa izvestavanjem. ..

evo kako izleda

Inace ovaj unutrasnji deo se okrece, kada je zakljucano, a stoji u mestu kada je otkljucano. .

Posto se to pohebalo, resio sam na sledeci nacin:

Izbuseno, i u metal malo, stavljen srafciger, i odvrnuto

Comment

Working...
          X