E ovako,iskrsao je problem,koji se desio kevi juce i danas,dok je vozila Almeru.Kaze da joj je blokirao volan,kada je pokusala da skrene.Izmedju te 2 njene voznje sam i ja vozio auto i nije bilo problema.Sve je bilo normalno.Zanima me sta bi to moglo da bude?Zamolio bih sto hitniji odgovor,posto me je strah da vozi,ako joj se to dogadja.Napominjem,da ja mnogo cesce vozim taj auto i da ni jednom nisam imao takav problem.
Volan
Collapse
X
-
je servo volan ili elektricni?Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
-
-
prover nivo ulja u servo sistemu i vidi da slucajno nije negde upalo nesto. ima jako puno kamencica posle ovoga snega.kakav ti je kajs koji vrti pumpu?Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
E sad ideKako to da proverim,gde da nije upalo?Kajs koji vrti pumpu,to je klinasti?Deluje Ok,u servisu su ga pogledali i nisu pominjali da je za zamenu.Decko od koga sam ga uzeo kaze da mu je kajs menjan pre max 20 000 km.Nije izlizan,lepo se vide oni sitni kanali.Jedino u sta nisam siguran je neko pistanje ,dok se auto ne ugreje,koje povezujem sa tim kajsem,tacnije sa spanerom.
Comment
-
-
Ne sme da pishti uopste kad je hladan ni jedan kais na autu.
PAZIIIII. Jos gore je ako je previse zategnut jer moze da pocne pumpa da curi. Jednostavno postoje pravila kako treba da je zategnut a to majstori znaju. Nije to skupa operacija i ako ne znas ne radi sam. Imam utisak da ni taj sto je menjao kais ako je to istina nije uradio kako treba jer se bojao da ne zategne previse ili je kais jako loseg kvaliteta.
Ne zaboravi da je motor kao i motorni prostor ujutru skroz mokar ako je auto napolju. Probaj da otvoris haubu jednom ujutru. Kao da je iz vode izasao.
I onda naravno proklizavaju kaisevi, nece da pali jer curi visoki napon itd.
Comment
-
-
evo da se nadovezem na pricu. pre nego da kupim auto koji sada vozim iso sam da gledam jedan isti samo sedan. prvo sto mi je lik reko je da mu je servo mnogo "lagan" i da se boji da ga vozi brzo posto preko 120km/h ima osecaj kao da nema kontrolu nad autom. probao, kani je bio sa mnom i stvarno je servo bio "mekan" ali ne u toj meri da ne mozes da kontrolises auto. e sad, posto je taj auto bio krsh kupio sam ovaj koji sad vozim. servo je ono, normalan ali sam imo problema sa tim da pusta ulje na cepu servo pumpe. to curenje je trajalo no jednog trenutka dok cela hauba i vezni lim nisu bili poplavljeni od servo ulja, slucajno sam primetio. setih se AfgsiT i njegovog serva u bosni !!!!!!. dakle, gumica na cepu, na pumpi se shebala i pusta ulje. promenio tu gumicu, zadihtovo, i sada nema vise curenja ali se ponekad desi da volan na sekund zakoci. ulja ima kolko treba i sve je "ok" ali ko sto rekoh , volan ponekad zakoci na trenutak. do tada i pored curenja ulja nije bilo kocenja ali od kada je naglo izbacio ulje na cep desi se da ponekad ali samo ponekad, nema pravila, zakoci na sekund. isto ptanje, o cenu se radi... sumnjam na servo pumpu...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Posle nekoliko voznji,nije mi s desilo da zakoci volan.Cak sam vozikao tu oko zgrada,da bi sto vise skretao i nista.Ozbiljno sumnjam u to,da se kevi gasio automobil,a da ona nije primecivala,posto ocajno vozi.Nesto je i pominjala kao morala sam da ga ugasim,pa da upalim,da bi otkljucala,tako da mi se cini da je gasila kola,posto sam ja juce napravio malo vise od 100 km i nisam imao problema.
Comment
-
Comment