Saab 9000 CS 94g Gumice balans štangle

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • autoe
    CBC Član
    • 31.03.2008
    • 22
    • Sarajevo

Saab 9000 CS 94g Gumice balans štangle

Interesuje me da li na Saaba 9000 cs 94g odgovaraju sa nekog drugog auta , mislim tu prije svega na fiata Cromu , Lancu ili Alfu pošto su na istoj platformi rađeni,
  • TAZZ
    Banovan
    • 30.05.2005
    • 1409
    • NBGD,SERBIA

Po TECDOCu jok, kao samo su za SAABa... Pazi premeri, pa vidi sa chega pashe po dimenzijama... to koshta oko 230-250 dinara...

Comment

• autoe
      CBC Član
      • 31.03.2008
      • 22
      • Sarajevo

Nije problem koliko košta kad nemogu naći u BIH.

Comment

• TAZZ
        Banovan
        • 30.05.2005
        • 1409
        • NBGD,SERBIA

Pa pazi... Uzmes skines svoje, premeris i odes da vidis sa cega pase po dimenzijama, za 1-2 mm nece biti naki problem bar ja mislim... Malo research...

Comment

• jugo
          CBC Član
          • 02.03.2007
          • 91
          • Banja Luka, BiH

ili ako neces da se nerviras ides na ovaj sajt, napravis nalog, narucis, platis kreditnom katicom i dolazi u roku od 5 radnih dana... redovno narucujem od tamo i nisam imao nikakvih problema... ako budes i morao placati carinu isplati se jer ove cijene su ti sa pdv-om koji se za tebe ne racuna jer si van eu.. ako treba kakva pomoc oko toga javi mi se na pp.

JuGo - SAAB 900 SE 2.0 T RULES!!

Comment

• TAZZ
            Banovan
            • 30.05.2005
            • 1409
            • NBGD,SERBIA

Jugo... A kako da mu se isplati... Ovde kosta celih 7 eyra recimo, a to da dodje koshta koliko? Ajde videcemo da nadjemo u BGD pa pa nekako ti organizujes prevoz... Mmmmmmm?

Comment

Working...
            X