Ima li neko iskustva sa Zimmermann-om ili nekim dr kocionim diskovima koje bi preporucio posto trebam da menjam?
Preporuka za prednje kocione diskove?
Collapse
X
-
Odg: Preporuka za prednje kocione diskove?
Za 2-3h gore dole necu da gledam samo neznam sta da uzmem. Rekli su mi da trazim neke visoko karbonizirane, za zimmermann, proizvodjac navodi da jesu, za ostale nemogu da nadjem podatke... Sta mislis o textar-u?
Comment
-
-
Znam da ih hvale ovi Saab servisi po BG-u, cak sam cuo da su prva ugradnja, ali ne verujem posto su kocnice (klesta) fabricki ATE verujem da su i diskovi/plocice njihovi. ATE imas u MASS-u, al nemam nista protiv Textara ako su original.
Inace diskovi sa 9-3/9-5 su isti sa Vectre B, tako da neces imati problema da nadjes u zeljenom kvalitetu - za svaki dzep sto bi rekliLast edited by kd23se4; 03.02.2012, 12:31.
Comment
-
-
A sto ne uzmes original. Ipak je kod tebe mocna masina. Kapiram da pitas za saab. Ne verujem da je ijedan od ovih bolji nego original koji ide na aero model.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Najbolji su diskovi ATE Power Disc, al oni su mozda 2x skuplji od standardnih ATE.
Ja zato rekoh, ako neces da stedis ATE (doduse mislim na normalne), a ako samo hoces da imas dobre kocnice, al nista vise od toga onda GM original
Comment
-
-
Evo slike od Power Disca: http://www.reifenhaus-gg.de/Datenban...0Powerdisc.jpg
One inace sprecavaju onaj stari problem da kod kise ima onih pola sekunde zakasneli odziv
Comment
-
-
Originally posted by Srdjan View PostA sto ne uzmes original. Ipak je kod tebe mocna masina. Kapiram da pitas za saab. Ne verujem da je ijedan od ovih bolji nego original koji ide na aero model.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Naravno da treba sve djuture da se stavi od istog proizvodjaca.
Kada god "frikombinujes" postoji rizik da diskovi i obloge ne rade dobro zajedno, zato sta god da uzmes stavi od istog proizvodjaca diskove i plocice.
Omiljena kombinacija kod svaba je ATE Power Disc i neki Ferrodo DS (mislim da se tako zove), al ovo vec zalazi u zonu perverzije
Comment
-
-
ako imas nekoga u bgd i diskovi pasu od vectre b uzmi od firm EXO-OPEN PARTS.to su rejsing-trkacki i mozes da stavis bilo koje plocice.ko nije video i koristio te diskove dzabe da se prica.kostaju za vectru oko 10 000din
Comment
-
-
mislim da smo se malo udaljili od teme. Momak je pitao za dobre kocnice, a cini mi se da nije spominjao da hoce trke da vozi
Trkace kocnice zbog potrebne temperature za rad nigde u svetu se ne preporucuju za svakodnevnu voznju, a posto zakoni fizike (ipak) vaze i u Srbiji, ja bih se drzao proverenih marki. A ko hoce da se trka lepu si preporuku dao.
Comment
-
-
exo-open parts=brembo
da bi zadovoljili after market potraznju a da nekvare imidz sa cenom napravili su novi brend.i nemaju nikakve veze sa onim diskovima ,,brembo,, u crvenim-crnim kutijama koji su fals.treba da ih vidis i imas u rukama i koristis pa da das komentar
Comment
-
-
Originally posted by kd23se4 View PostIskustvo velis, a? Koji ono bese model Saaba rece da vozis?
Comment
-
Comment