Tokom noci, ili jutros, ispred zgrade u ulici 29. novembra (sadasnji bul. despota Stefana) ukradena mi je Alfa Romeo 75 registracije BG 646-HT. Molio bih da mi javite ako negde primetite vozilo.
Potraga, bela Alfa 75 BG 646-HT
Collapse
X
-
Potraga, bela Alfa 75 BG 646-HT
Tokom noci, ili jutros, ispred zgrade u ulici 29. novembra (sadasnji bul. despota Stefana) ukradena mi je Alfa Romeo 75 registracije BG 646-HT. Molio bih da mi javite ako negde primetite vozilo.
-
Nadam se da su je klinci ukrali da bi se vozili dok ima goriva.Last edited by b_samardzic; 28.08.2014, 18:02.
-
-
Je l' pronadjen ovaj auto? Poslah coveku pp, ali vidim da nije bio na forumu dugo. 90% sam siguran da sam video ovaj auto pre 45min na Banjici, bele petokrake i bucan auspuh, skrenuo nizbrdo ka Tehnogas-u. Mozda je i neka druga 75-ica, ali kontam da ih nema toliko mnogo u Bg-u.
Comment
-
-
Originally posted by Dora View Post[ATTACH=CONFIG]1845[/ATTACH]
Zadužili su me da izvestim da je auto pronadjen, malo je očupan ali je u voznom stanju,
Obzirom da znam koliko gospodinu Nigiju znači svaka 75. ovo je veoma srećna vest....
Zahvaljuje svima na pomoći
Comment
-
-
Pa to je svrhaNe prestajem da ga zovem Nigi
Uzdam se da neće da bije matorog i operisanog čoveka, pardon admina
Comment
-
Comment