Na prodaju moj auto iz naslova. Dobro me služio dok je bio kod mene, veoma malo ulaganja sam imao u njega i zaista ni jedan problem. Prema satu auto je prešao 104500, da li je zaista tako ne mogu da garantujem ali je vrhunski očuvan. Sve ono što je slaba tačka kod 156 (graničnik vrata, displej board kompjutera, pokopac suvozačevog airbaga...) na ovom autu još se nije pojavilo. Šuspleh je nov, jedva da ima poneko oštećenje, motor je suv, ne curi nigde ništa. Potrošnja ulja Syntium Racer 10W-60 je u granicama normale za ovaj motor. Ugrađen je TNG uređaj Stag-Tomaseto-Valtek koji nije atestiran (imam papire) i koji je jako dobro sakriven. Motor dobro poznati Twin Spark sa 103 KW Euro 3, bez ijednog problema. U Grčkoj sam ga vozio 10 dana na benzin i jako dobro ide na isti, nešto malkice slabije na plin. Pri jutarnjem paljenju čuje se pk kaiš jedno 2-3 minuta, nakon toga ne - pregledao Deša, zamenio pk kaiš i nakon nekog vremena ponovo se čuje; Toma iz Resnika takođe pregledao auto i kaže da je sve ok, verovatno je kaiš par mm kraći ili duži pa se zato čuje.
- Veliki servis urađen na 84 000, sa garancijom na 80000 km.
- Mali servis sam uradio na 101255, svi filteri su zamenjeni.
- Filteri plina zamenjeni neposredno nakon malog servisa.
- Gume sve 4 su Dunlop SP FastResponse u jako dobrom stanju plus 2 zimske Continental isto u dobrom stanju.
- Auto je registrovan do 01.03.2015. i ne vodi se na mene ali sam sa čovekom u jako dobrim odnosima i neće biti problema
- Trapovi su u odličnom stanju, ništa ne žvaće, ne lupa i ne trese. Gume su ravnomerno istrošene.
- Diskovi i pločice na svim točkovima su dobri i nisu još za zamenu.
Auto je takav kakav je na slikama, nije lickan za prodaju. Može provera kod vašeg majstora.
Auto prodajem zbog potencijalnog puta u inostranstvo, više o tome me možete ptati u temi o autu:
Alfa Romeo klub Srbija Alfisti • Pogledaj temu - Po četvrti put zaražen virusom - Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Zamena može za neki Punto mk1 ili Lanciu Y benzinci do 1200 ccm, uz vašu doplatu od minimum 2000 €. Treba mi auto za prelazni period koji je jeftin za održavanje i mali potrošač.

Cena je 3200€
Dođite, pogledajte auto pa možemo da razgovaramo eventualno i o nekoj korekciji.
Kontakt: 060/3374-947 Srđan
- Veliki servis urađen na 84 000, sa garancijom na 80000 km.
- Mali servis sam uradio na 101255, svi filteri su zamenjeni.
- Filteri plina zamenjeni neposredno nakon malog servisa.
- Gume sve 4 su Dunlop SP FastResponse u jako dobrom stanju plus 2 zimske Continental isto u dobrom stanju.
- Auto je registrovan do 01.03.2015. i ne vodi se na mene ali sam sa čovekom u jako dobrim odnosima i neće biti problema
- Trapovi su u odličnom stanju, ništa ne žvaće, ne lupa i ne trese. Gume su ravnomerno istrošene.
- Diskovi i pločice na svim točkovima su dobri i nisu još za zamenu.
Auto je takav kakav je na slikama, nije lickan za prodaju. Može provera kod vašeg majstora.
Auto prodajem zbog potencijalnog puta u inostranstvo, više o tome me možete ptati u temi o autu:
Alfa Romeo klub Srbija Alfisti • Pogledaj temu - Po četvrti put zaražen virusom - Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Zamena može za neki Punto mk1 ili Lanciu Y benzinci do 1200 ccm, uz vašu doplatu od minimum 2000 €. Treba mi auto za prelazni period koji je jeftin za održavanje i mali potrošač.

Cena je 3200€
Dođite, pogledajte auto pa možemo da razgovaramo eventualno i o nekoj korekciji.
Kontakt: 060/3374-947 Srđan
Comment