Mazda 323 bf 88g u delovima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vulkan
    CBC Veteran
    • 03.09.2011
    • 151
    • sabac
    • mazda nisan

[P] Mazda 323 bf 88g u delovima

Nije polupana nego sam hteo da zamenim zadnje amortizere i da uradim rubove i zastitim pod i ajd da skinem plastike u gepeku kad ono... korozija svugde i rupe u kosevima. Prethodni vlasnik verovatno nekad ugladio spolja a unutra ni pipnuo da zastiti. Pa nadjem povoljno mazdu 323 bg (popaj) a bf rastavim u delove. Vozio sam je skoro godinu dana pa znam sve u kakvom je stanju. Motor je 1,5 benz. odlican 150 evra. Menjac 5b 50 evra, hauba kao nova, sva troja vrata, krila, glavcine, diskovi, dobosi, rucice oko volana, branici, instrumenti...Fabricke felne 4x114,3 5 1/2J 14" Nisu krive (provereno) ni varene ni ispravljane. Ni farbane. 80 evra. Karburator, razvodnik paljenja, benz pumpa, vodena (ja stavio novu)...

• vulkan
    CBC Veteran
    • 03.09.2011
    • 151
    • sabac
    • mazda nisan

Odg: Mazda 323 bf 88g u delovima

Da malo ažuriram, prodat je menjač, šoferka, felne... i još ponešto. Ima još delova ako nekom treba. Hauba i zadnja vrata i dalje bez trunke korozije, odličan motor i sitnih delova još ima, ako nekom treba.

Comment

• vulkan
      CBC Veteran
      • 03.09.2011
      • 151
      • sabac
      • mazda nisan

Prodata i "vodena" pumpa made in japan, vožena nepunih 15 000 km za 1500 din.

Comment

• vulkan
        CBC Veteran
        • 03.09.2011
        • 151
        • sabac
        • mazda nisan

Prodat i karburator.

Comment

• vulkan
          CBC Veteran
          • 03.09.2011
          • 151
          • sabac
          • mazda nisan

Skoro me je neko zvao i tražio letvu od BF i ja lepo rekao da ne prodajem čuvam sebi. Isto tako još dvojicu jesenas odbio. Danas sam hteo da je montiram sebi i otkrio da je razlika mala (oko 3cm dužine) ali ne pasuje za moju sadašnju mazgu pa ako prati ovaj forum a možda nije još kupio (nije nemoguće) da je sad za prodaju i letva. Za 20 evra, to je 10 manje nego što traže meni.

Comment

• vulkan
            CBC Veteran
            • 03.09.2011
            • 151
            • sabac
            • mazda nisan

I ablender je našao novog vlasnika.

Comment

• vulkan
              CBC Veteran
              • 03.09.2011
              • 151
              • sabac
              • mazda nisan

Prodao poklopčiće bočnih migavaca.
              Sve neke sitnice se traže a krupni delovi i dalje zauzimaju prostor.

Comment

• vulkan
                CBC Veteran
                • 03.09.2011
                • 151
                • sabac
                • mazda nisan

Danas na brzinu pogledao šta još ima od delova:
                gepek vrata i hauba, odlični, kome pasuje boja ne mora ni da farba;
                bočna vrata i prednja krila, sa malo korozije u donjim ivicama ali mogu da služe još dosta;
                prednji i zadnji branik, nisu kao novi ali dobri;
                niklovane lajsne za oko stakala;
                stakla (osim šoferke) blago zelenkasta, stoje neizvađena iz vrata;
                mehanički podizači takođe još stoje u vratima;
                onaj stub od upravljača sa kontakt bravicom u sebi, trebalo bi da imam oba ključa uz bravicu;
                letva volana;
                prednje glavčine+diskovi+kočiona klešta, tako skinuto i tako ostalo, mogu razdvojiti kome treba pojedinačno a može naravno i u kompletu,
                zadnje glavčine, u jednoj glavčini (valjda desnoj) sam ja menjao i ubacio japanski ležaj a u drugoj ne znam ali je dobar, nije se čuo;
                motor 1,5 benzinac, ostao u odličnom stanju, treba mu novo ulje i filter i semering radilice;
                doboši, paknovi, desni far, kilometar sat, brave bočnih vrata, posude za antifriz i tečnost brisača...
                Ima još nekih delova a za koje mislim da mi pasuju na popajku pa njih ne bih prodavao dok vozim popajku, alternator, anlaser, ventilator hladnjaka, sajle, glavni kočioni sa vakumom...
                U cene delova nisam detaljno upućen, znam tek nešto približno, pa ne bi bilo loše ko hoće da me zove za nešto da se pre toga još negde informiše za cene pa pravimo kompromis.
                064/157-45-17 Goran.
                Last edited by vulkan; 28.02.2014, 00:38.

Comment

• vulkan
                  CBC Veteran
                  • 03.09.2011
                  • 151
                  • sabac
                  • mazda nisan

Prodato staklo vozačevih vrata, preostali far, hauba, prednji branik i oba krila. Ima još delova.

Comment

• vulkan
                    CBC Veteran
                    • 03.09.2011
                    • 151
                    • sabac
                    • mazda nisan

Nagovori me neki iz bora da načnem motor. Izvadio sam mu mali lančanik i mali lanac koji pogoni uljnu pumpu i mali lančanik od glavnog lanca-za bregastu. Ostalo od motora nisam rasklapao a ima i još preostalih delova sa školjke. Dodajem i još jedan broj na koji možete zvati 069/584-4517 a u funkciji je i dosadašnji 064/157-4517.

Comment

• vulkan
                      CBC Veteran
                      • 03.09.2011
                      • 151
                      • sabac
                      • mazda nisan

Prodao prednju levu glavčinu sa diskom (tu je i ležaj) za 500 dinara a i ta cena je bila jedva al sta da se radi. Rasprodaja je i dalje u toku. Navali narode [emoji2] .

Comment

• vulkan
                        CBC Veteran
                        • 03.09.2011
                        • 151
                        • sabac
                        • mazda nisan

Treba li nekom neki deo [emoji592]

Comment

• vulkan
                          CBC Veteran
                          • 03.09.2011