Prodajem svoj JBL BassPro12 aktivni subwoofer. Zvučnik je star manje od dve godine, a korišćen je oko godinu dana. Ima daleko više snage nego što je meni ikada bilo potrebno. Promenio sam auto, pa mi više i ne treba jer su mi 165mm zvučnici sasvim dovoljni. Zbog toga ga nisam nikad ni povezao, pa se od septembra i ne koristi. Na trećoj slici možete da vidite kako je bio podešen kod mene. Uz njega ide sve što je bilo u fabričkom pakovanju, računajući i daljinski upravljač za kabinu (vidi se na prvoj slici, a ima i kabl za povezivanje). Zvučnik je potpuno očuvan, bukvalno kao nov, osim sitnih ogrebotina na zaštitnim šipkama s prednje strane. Zvuk je stvarno izuzetan i drastično unapređuje fabrički sistem. Može da se poveže i na namenski SW izlaz, ali i na izlaze za zvučnike na fabričkim sistemima, bez ikakvih prepravki.
Detalje možete da vidite na linku - GT-BassPro 12 - JBL
Cena je 180€, što je oko 70% cene novog, naravno - podložna dogovoru. Kontakt na PM, ili 062/807-4648. Po dogovoru mogu uz njega da idu i svi kablovi za povezivanje, na napajanje sa osiguračem i na audio izlaz. Kablovi odgovaraju ugradnji u Lagunu II.
Detalje možete da vidite na linku - GT-BassPro 12 - JBL

Cena je 180€, što je oko 70% cene novog, naravno - podložna dogovoru. Kontakt na PM, ili 062/807-4648. Po dogovoru mogu uz njega da idu i svi kablovi za povezivanje, na napajanje sa osiguračem i na audio izlaz. Kablovi odgovaraju ugradnji u Lagunu II.
Comment