delovi za NSU Prinz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • OMP
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2004
    • 458
    • Krusevac

delovi za NSU Prinz

imam dosta delova za princa,mislim da je sve od modela 1000 ne znam bas precizno cega sve ima ali znam da ima delova motora, mehanike(razvodnici, karbovi,grane itd.), stakla mislim da ima komplet sve, farovi prednji, neki satovi tipa gorivo, km sat, dosta perifernih stvarcica, trebalo bi da imam i branike , u principu ima dosta toga sto je ostalo od caletovog princa kog je prodao pre par godina ali sve stoji na tavanu pa nismo ni pogledali cega sve tacno ima, znam da ima i dosta novih delova, tipa neki lezajevi(lageri) boga pitaj za sta, karike, semerinzi , ako nekom nesto treba kontakt je 063 11 55 696 to je broj mog caleta on bolje zna sta sve ima
    Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
  • OMP
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2004
    • 458
    • Krusevac

Re: delovi za NSU Prinz

evo malo sam poslikao delove koji su mi ostali od nsu princa pa ako nekom nesto treba neka se javi na pm ili onaj kontakt br. iz predhodnog posta, cena komplet svega ovoga je 150e a za pojedinacne delove cemo videti za cene...evo slika i kratak opis delova
    inace ima jos nekih sitnica koje nisam uslikao i nisam nasao ali ih imam, npr, komplet bocna stakla samo nema one leptire na vratima.
    branik u odlicnom je stanju sam jako prljav i malo ostecene one gume na odbojnicima, uslikao sam jedun soferku a imam jos 2, ne znam da li su prednje ili zadnje, bocna stakla nisam mogao da slikam, jer ih nisam nasao po mraku, ali ima sve sem leptira onih malih na vratima, karburatori solex 34 3 kom., razvodnici bosch 3 kom., farovi elipsasti, ocuvani solidno kao i hrom okolo 2 kom., okrugli mislim da ima 3 komada u kompletu ali sam samo 2 nasao u odlicnom stanju, bobine 2, 1 km sat ali bez stakla i 2 kom, za benzin oba komplet, 1 brava vrata i obruc za sirenu na volanu bez znaka,i ostali delovi motora i mehanike kao sto vidis sa slike o sam samo uslikao gomilu sta ima u sanducima, ima i neke opruge(prednje ili zadnje, ne znam) neki stari ventili i opruge, koje ti verovtno nista ne znace ali naslo se tu, rezervoar ceo samo malo zardjao itd

[/quote]

Comment

• OMP
      CBC Senator XXL
      • 15.11.2004
      • 458
      • Krusevac

Re: delovi za NSU Prinz

rezervoar, brava i raz. kapa prodati!

Comment