Limarija za Toyota corolla

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shonsi
    CBC Početnik
    • 03.07.2012
    • 3
    • Smederevo

Limarija za Toyota corolla

Potrebno mi je prednje levo krilo za Toyota corolla 2002 a u oglasima recimo stoji "ODLICNIH SU CENA I ODLICNOG KVALITETA I USPESNO MENJAJU ORIGINALE OD KOJIH SU DOSTA POVOLJNIJI",pa voleo bih da cujem misljenje nekog ko ima slicno iskustvo sa ovakvom kupovinom.

Interesuje me kakva su vam iskustva sa narucivanjem delova preko interneta gde salju brzom postom?

Jel moze pomoc gde i kako da nabavim ovaj deo?

Hvala unapred
  • vladaomega
    CBC Senator XXL
    • 11.10.2010
    • 484
    • beograd

Odg: Limarija za Toyota corolla

ja sam kupio desno krilo za corolu u firimi Automarket cena ja bila nesto oko 10000din prosle god. kvalitet limarije made in Taiwan? Jednostavno nije bilo na drugom mestu za kupiti

Comment

• gorans
      CBC Senator XXL
      • 09.03.2010
      • 1525
      • Beograd

Verovatno nije pocinkovano a sigurno i nemoze da se uklopi kao original.

Comment

• shonsi
        CBC Početnik
        • 03.07.2012
        • 3
        • Smederevo

Originally posted by vladaomega View Post
        ja sam kupio desno krilo za corolu u firimi Automarket cena ja bila nesto oko 10000din prosle god. kvalitet limarije made in Taiwan? Jednostavno nije bilo na drugom mestu za kupiti
        Jel s ti zadovoljan kako je "leglo",ima li nekih nedostataka na oko ili bilo sta drugo da nije u redu?

Za auto koji je star 10 godina kao sto je moj takav deo bi mozda bio bolje resenje.

Comment

• vladaomega
          CBC Senator XXL
          • 11.10.2010
          • 484
          • beograd

novo je novo.nedostatke nism primetio.nisam zadovoljan cenom jer za te pare kod iste firme mogu se kupiti 3-4 krila za evropske automobile.

Comment

• shonsi
            CBC Početnik
            • 03.07.2012
            • 3
            • Smederevo

Nasao sam na kraju kopiju 35evra.Konsultovao se prethodno sa majstorom koji radi limariju,kaze da ga je potrebno pre svega dobro ishmirglati zbog nekih nedostataka koje ima ta kopija pa tek onda idu premazivanja i rok trajanja mu je minimum 7 godina.
            S'obzirom na starost ostalih delova limarije ovo je po meni najbolje resenje.

Comment

Working...
            X