Dovodna creva za benzin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kile
    CBC Član
    • 25.07.2013
    • 17
    • Bor
    • Volvo S40 2001

Dovodna creva za benzin

Zadnji put kada sam bio u servisu receno mi je da treba da zamenim dovodna creva za benzin, pocela su da rdjaju i mogu uskoro i puci na nekim mestima. Interesuje me jel je do sada neko imao ovakav problem, gde mogu nabaviti ta creva i kolika im je cena otprilike? U pitanju je Volvo s40 2001.
    Pozdrav
    Last edited by Kile; 14.09.2013, 17:45.
  • dellas032
    CBC Veteran
    • 04.07.2008
    • 119
    • Beograd / Čačak

Cena je 400din po metru da budu kvalitetna. Lako je zameniti, nije strasan problem, verovatno je potrebno zameniti deo koji dovodi gorivo na magistralu.

Comment

• Kile
      CBC Član
      • 25.07.2013
      • 17
      • Bor
      • Volvo S40 2001

Uskoro bi trebalo da idem kod majstora da to pogleda i da se tacno vidi sta nije kako valja. Jel treba da obratim paznju prilikom narucivanja na nesto, tipa precnik creva ili sta vec? Jel ti prodajes ta creva, ako ne gde mogu poruciti?
      Hvala jos jednom i pozdrav

Comment

• dellas032
        CBC Veteran
        • 04.07.2008
        • 119
        • Beograd / Čačak

Bitan je unutrasnji precnik, kod mene je bio 8mm. Kupio sam ih u prodavnici vento u V.Stepe, imas i u kit komercu ali losijeg kvaliteta 220din/m.

Comment

• Kile
          CBC Član
          • 25.07.2013
          • 17
          • Bor
          • Volvo S40 2001

Hvala druze puno si mi pomogo, uzecu kad budem uzimao ta kvalitetnija. Bitno mi je da mogu da se nadju i da nisu toliko skupa, spomonjali su mi neki cenu od 150 evra!

Comment

Working...
          X