Gde naci kvalitetan auspuh u Beogradu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Stefan90
    CBC Član
    • 13.11.2012
    • 90
    • Beograd
    • Audi TT mk1

Gde naci kvalitetan auspuh u Beogradu?

Propao mi je zadnji lonac i cev izmedju srednjeg i zadnjeg lonca na pezou 206cc 1.6,
    i sad u potrazi za istim nasao sam dosta auspuh servisa koji prave/prodaju , cene su manje vise iste, ali nemam iskustva ni sa jednim pa ako neko ima iskustva sa nekim od servisa neka javi
  • WEST 014
    CBC Senator XXL
    • 17.08.2010
    • 862
    • Valjevo
    • Audi A4

Hvale Pirketa da radi dobro. Mislim da je zadnji lonac sa 2 god garancije 6 000 dinara. Onaj od prohroma i 5 god garancije je valjda 10 000. Nisam siguran u cene 100 %.

Comment

• nik2yu
      CBC Senator
      • 19.11.2007
      • 298
      • belgrade

ja sam sa Vlajkovicem u Guncatima (Barajevo) imao jako pozitivna iskustva.

Auspuh servis Vlajkovi
      Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!

Comment

• Stefan90
        CBC Član
        • 13.11.2012
        • 90
        • Beograd
        • Audi TT mk1

Hvala na savetima, nisam stigao da pisem, i ja sam po preporuci par prijatelja otisao u Guncate, pa cemo videti koliko ce trajati dobio sam garanciju 2 godine.
        Deluje ok jedino sto mi se nesvidja sto sad nemam top nego je savijen pozadi kao kod dizela i slabijih verzija fabricki.
        Malko je lonac nakrivo ide na gore zadnji kraj, verovatno jer CC ima 2 utege od ispod koji obican 206 nema, a predpostavljam da se seriski pravim za obicnog pa onda zbog toga i lonac mora tako da stoji da ne bi lupkalo, pa mi je onda zavrsna cev iz lonca malko iznad rupe na braniku tako da nemogu ni da stavim top. jedino da lonac dovetem u nivelaciju ali onda bi morao da modifikujem cev od prednjeg do zadnjeg.

Comment

• stevak
          CBC Senator XXL
          • 31.05.2009
          • 1215
          • Zemun
          • Saab 9000 cs 2.0T

Pa, što onda nisi otišao kod Pirketa!? Barem da uporediš šta ti se nudi. Ovako si kao zadovoljan, a nisi.
          ex SAABotražitelj

Comment

• Stefan90
            CBC Član
            • 13.11.2012
            • 90
            • Beograd
            • Audi TT mk1

Ma otisao bi ja na 10 mesta dok ne vidim sve pa odlucim sta mi se svidja nego sam imao problem trebao mi je auto hitno za put a imao sam 1 dan fore da odlucim za auspuh i jos 100 stvari oko puta da resim isti dan. nesto iskrslo tako jbg. a lonac otpao. da je izdrao put pa kad se vratim ...

pa generalno zadovoljan sam zvukom, tih je isto kao i fabricki, lim mi deluje dosta debeo ne bi trebalo brzo da ode, pertlovan je lonac, jedina mana je sto nema topa... ali estetika da se resiti za 10min kad se budem vratio sa puta i imao malo vremena

Comment

Working...
            X