Triumph
Collapse
X
-
Mislim da u Smederevu u zeljezari otkupljuju staro gvozdje za 18 din kg . Pomnozi to sa masom automobila , i oduzmi nesto za staklo i plastiku i prevoz do Smedereva i toliko vredi
Salu na stranu , 200 - 500 e , bar bi ja toliko dao za njega . Nije nesto posebno atraktivan auto , a i fali mnogo stvari...zivi , Franjo je ziv !!!
-
-
300 evra maksimum.
I daleko od toga da je "prilično kompletan".
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Comment
-
-
Ja licno za auto ne bi dao vise od 200e, ovako preko slike max 100e, sve zavisi u kakvom je stanju ostatak kola, mislim na motor.
Najvaznije je koliko ti zelis da imas taj auto i kako mislis da ga sredjujes, ako si planirao da ides od majstora do majstora onda zaboravi.
Po ovome kako auto izgleda to je projekat od min 1 do 2 god. Da bi licilo i vredelo nesto. Novac necu da spominjem, ovo ne znaci da treba neka astronomska suma
Po meni je svaki auto koga nema vise od 10kom u gradu je atraktivan.
Razmisli dvaput, a i bas me zanima ako nije tajna koliko ga ceni vlasnik. Oduvek su vlasnici ovakvih vozila bili ne realni.
Pozdrav
Comment
-
-
To je model Triumph 1300 i pravio se model 1300tc, tc ima 1300ccm i dva uljna karburatura. Ovo je nekad bio moj automobil ( dok je bio registrovan, opran, u****n, mazen i pazen ) i na ovom automobilu je tada trebala samo da se izremontuje letva volana i anlaser. Ja sam ga prodao coveku koji zivi na Julinom brdu i verujem da je od tada ne vozen.
Sjajan auto, jako udoban i mali potrosac (grad 7-8L), nije neki vredan automobil da bih se ulagalo u njega ali ako ti se svidja i vlasnik resi da ti ga pokloni greota je da propada, a verujem da ce doziveti istu onoliku travu kao njegov kolega sa leve strane.
Comment
-
-
Baš ovaj gore na slikama je bio tvoj, baš taj?
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Comment
-
-
99,9%, trebalo bi da ima dodatne farove na prednjim branicima, nalepnice na krilima TC i mislim da je bio jedini teget u gradu. Vlasnik na Umci mi je davao jos brdo delova ali nikad nisam otisao po njih i mislim da se jos uvek automobil vodi na njega. Ja sam u to vreme imao Triumph Spitfaer 1500 za restauraciju, a 1300 je kupljen zbog agregata. Kao i sve nas muka natera da prodamo neke stvari koje volimo, pa tim nije nikad ni ubacen taj motor u Spitfaer-a, vec je bio vozen u 1300.
Kad bih ga video uzivo znao bih sigurno ali ovako 99,9% mislim da je bio moj!
Comment
-
Comment