Nije problem da ti posaljem slike ali mogu tek u oktobru jer tada dolazim u Beograd ( inace zivim u inostranstvu ). Moje misljenje je da ima osnovu da se sredi ali sve zavisi od tebe odnosno sta zelis da napravis od tog auta? Da ga osposobis za voznju, da ga restauriras? itd. Svakako zavisice i od tvojih finansijskih mogucnosti a odmah zatim od limara i njegove vestine. Za delove ces videti koji je to problem i vec sada ti preporucujem da gledas jos neki model, za delove bar.
Tablu koju spominjes da ti je ispucala ima bukvalno svaki kupe kojeg sam video ( izuzev zutog koji je bio parkiran u garazi muzeja automobila ), nazalost to nije zaobislo ni mene ali sam uspeo da nadjem takoreci novu u Nemackoj.
Kada sam se ja upustio u taj posao nisam imao koga da pitam za savet bilo koje vrste tako da sam ti na raspolaganju u meri u kojoj raspolazem znanjem za taj automobil.
P.S da nemas slucajno viska plastiku koja ide po tunelu poda?
Tablu koju spominjes da ti je ispucala ima bukvalno svaki kupe kojeg sam video ( izuzev zutog koji je bio parkiran u garazi muzeja automobila ), nazalost to nije zaobislo ni mene ali sam uspeo da nadjem takoreci novu u Nemackoj.
Kada sam se ja upustio u taj posao nisam imao koga da pitam za savet bilo koje vrste tako da sam ti na raspolaganju u meri u kojoj raspolazem znanjem za taj automobil.
P.S da nemas slucajno viska plastiku koja ide po tunelu poda?
Comment