FIAT 850 Sport Coupe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dekiabarth
    CBC Član
    • 02.02.2006
    • 23
    • Beograd

Nije problem da ti posaljem slike ali mogu tek u oktobru jer tada dolazim u Beograd ( inace zivim u inostranstvu ). Moje misljenje je da ima osnovu da se sredi ali sve zavisi od tebe odnosno sta zelis da napravis od tog auta? Da ga osposobis za voznju, da ga restauriras? itd. Svakako zavisice i od tvojih finansijskih mogucnosti a odmah zatim od limara i njegove vestine. Za delove ces videti koji je to problem i vec sada ti preporucujem da gledas jos neki model, za delove bar.

Tablu koju spominjes da ti je ispucala ima bukvalno svaki kupe kojeg sam video ( izuzev zutog koji je bio parkiran u garazi muzeja automobila ), nazalost to nije zaobislo ni mene ali sam uspeo da nadjem takoreci novu u Nemackoj.

Kada sam se ja upustio u taj posao nisam imao koga da pitam za savet bilo koje vrste tako da sam ti na raspolaganju u meri u kojoj raspolazem znanjem za taj automobil.

P.S da nemas slucajno viska plastiku koja ide po tunelu poda?

Comment

• luci
      CBC Senator XXL
      • 13.03.2006
      • 1103
      • odzaci

tu tunel plastiku imam samo tu sa auta koja je pokidana, tako da mi treba nova, ako natrcim na dve jedna je tvoja....

e sad sto se tice te table, ja sam nesto razmisljao da dam da mi se napravi kalup i da se izlije od fiberglasa, pa da se onda presvlaci i farba da bide kao original.... to mi je jedna od opcija.. inace sam u fazi sakuljanja delova tako da ako znas za neki auto za delove samo reci da ga pojurim....

inace auto je vozen do kraja avgusta, a moja namera je da ga restauriram u sto originalnije stanje i da ga vozim povremeno.. limar kakav je videcemo.. a stp se love tice polako nisam zacrtao neku granicu.... mehanicara imam koji ce da mi radi sve, i to coveka koji je radio te automobile kad su bili aktuelni i jos negde kuci ima neke delove za motor... u svakom slucaju javicu ti se ako mi nesto treba... a ti mozes slobodno da mi pustis mail ili PP ako ti treba nesto od delova ako imam ili ako natrcim...

Comment

• dekiabarth
        CBC Član
        • 02.02.2006
        • 23
        • Beograd

mozes da probas da napravis tu tablu i tako, medjutim pitanje je da li ces uspeti da je presvuces da izgleda kao original. Meni je i to padalo napamet pre nego sto sam nabavio sadasnju medjutim odustao sam jer mi niko nije garantovao da ce izgledati 100% originalna ( sto je bio moj uslov ). Inace sam vidjao par primeraka sa lepo odradjenim tablama ali ipak nije to to i meni se nisu svidele.

Jos jednom ti savetujem da dobro povedes racuna oko limara jer ukoliko on ne odradi posao kako valja dzaba ti sve.

evo ti link kako je sve teklo kod mene, pa ako moze da ti pomogne onda super.

Cini mi se da negde imam u PDF. fajlu katalog rezervnih delova pa ako ti treba mogu da potrazim kada dodjem u Beograd.

Comment

• luci
          CBC Senator XXL
          • 13.03.2006
          • 1103
          • odzaci

cekaj katalog rez. delova koje ti imas, ili nekih na prodaju...

takodje me zanima znas li da li je moguce narucuti nove rez delove za njega negde iz italije ili nesto tako....

Comment

• dekiabarth
            CBC Član
            • 02.02.2006
            • 23
            • Beograd

Mislio sam na knjigu/katalog rezervnih delova koje je fabrika izdala. Moze da ti pomogne oko kataloskog broj nekog konkretnog dela.

Sto se tice delova ja sam ih nabavljao preko raznih ebay aukcija ( .it; .com; .de ) Takodje postoji firma u Belgiji ili Francuskoj ( zaboravio sam vec ) koja ima bukvalno sve, medjutim, cene su takve da malo ko moze da odgovori na njih. Pokusacu da nadjem njihov sajt pa cu ti poslati.

Jel imas sada vec neki spisak sta ti treba od delova?, mozda imam nesto od toga!

Comment

• luci
              CBC Senator XXL
              • 13.03.2006
              • 1103
              • odzaci

za sad znam sigurno da mi treba tabla kontrolna, znaci i satici i onaj kako kokpit, i treba mi volan.... sedista ce morati da se taaciraju ponovo i da se ubace novi sundjeri... e sad posto je stric na moru kad dodje videcu sta ce jos morati, akoo se setim jos neceg stavicu ovde...

Comment

• dekiabarth
                CBC Član
                • 02.02.2006
                • 23
                • Beograd

Mislim da imam jedan volan, nije u nekom stanju, cini mi se da je drvo napuklo na jednom mestu. Medjutim ako te zanima mozemo da se dogovorimo. Ostavi mi mob. na pp pa ce ti moj otac poslati mms da vidis kako izgleda.

Comment

• luci
                  CBC Senator XXL
                  • 13.03.2006
                  • 1103
                  • odzaci

ma i moj je ispucao skroz, zato i trazim neki ceo... a cekaj jel taj tvoj bas drveni, ovaj sto ja imam i svi koje sam vidjao su od plastike....

Comment

• dekiabarth
                    CBC Član
                    • 02.02.2006
                    • 23
                    • Beograd

volan je drveni, skinut je sa kupea kojeg sam kupio za delove. Da budem iskren nisam nikada video da kupe ima plasticne volane. Verovatno je neka budzevina u pitanju.

Comment

• luci
                      CBC Senator XXL
                      • 13.03.2006
                      • 1103
                      • odzaci

moj coupe, kupe jednog coveka kog poznajem i jos jedan koji sam gledao svi imaju plasticne volane, sad da li je bas plastika ili nesto drugo ne znam ali nije drvo sigurno... u nekoj zutoj boji je kao imitacija drveta, izgledom odgovara volanu bilo kog kupea koji sam nasao na netu... originalni je sigutno...drvo ne puca tako i ne izgleda kao taj volan moj kad se izlize...

Comment

• TheWickerMan
                        CBC Senator XXL
                        • 11.09.2007
                        • 791
                        • DE
                        • AR Giulietta TCT

Luci,kako napreduje restauracija?

Comment

• luci
                          CBC Senator XXL
                          • 13.03.2006
                          • 1103
                          • odzaci

za sad stoji, stric kod ciji je auto je bio na godisnjem, pa sad ima gomilu obaveza kad se vratio, tako da mala pauza.... sad cemo poceti mada je malo zahladilo, ostalo je jos maloo da se poskida i da se vozi kog limara...

Comment

• PAUL
                            CBC Početnik
                            • 08.10.2009
                            • 2
                            • beograd

Re: FIAT 850 Sport Coupe

ima ovakav auto tj dva na miljakovcu u beogradu na prodaju medjutim oba su u losem stanju pa ako vas zanima covek trazi za oba oko 800 evra pa moze na p.m. adresa

Comment

• gajbica
                              CBC Početnik
                              • 09.12.2008
                              • 2
                              • beograd

Re: FIAT 850 Sport Coupe

šta bi sa autom,jel se zna?

Comment

Working...
                              X