hvala momci, evo danas sam ga ubacio u garazu na kanal da vidim odozdo kakvo je stanje...
nije strasno, vidjao sam mnogo trulije automobile koji su po 30 godina mladji. trebace mozda 10-15% patosa da se zameni, kraci sasije i noseci elementi su svi ok. curi menjacko ulje poprilicno, amortizeri su crkli... nema veze mehaniku sam i onako planirao da sve sto je moguce kupim novo a sto nije da remontujem. teorija ne diraj dok radi u ovom slucaju ne pije vodu jer je auto jako dugo stajao i kada bi napr. sadasnju pumpu za vodu koja deluje ok ostavio tako kako jeste procurila bi posle 2 dana voznje.
je to motor koji se vrti kontra od kazaljke na satu?
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
za peskiranje - nisam siguran da je neophodno, znacu kada ga rastavim.
za detalje - da, sve je tu, do poslednje lajsnice i srafica...
motor - vrti se kontra.
a stub - najgori deo limarije na ovom konkretnom primerku 850 -ke. bice pipavo ali nije neka posebna mudrost.
ovih dana se bavim zamenom motora u mojoj ladi, onda ide fiat 131 na limariju i farbanje, pa tek onda 850... nece jos par meseci sigurno doci na red
Mislim da imam menjač za taj auto. Ćale ga pre 20 godina odnekud doneo(sa sve zvonom, a za poluosovine nisam siguran), tvrdi da se "vrti u suprotnu stranu", ma šta to značilo. Ako treba, lako ćemo se dogovoriti
svakako ga nemoj baciti ili prodati u staro gvozdje.
nisam siguran u kakvom je stanju moj menjac ali recimo da me zanima i rezerva ili za delove. nadam se da ti nije hitno da ga prodas, trenutno sam dekintiran, iskostalo me je zezanje sa ladom vise nego sto sam planirao
@Pedja
Bio sam ti pre neki dan, video kupea, solidan je dosta.
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
video sam i ja tog iz oglasa i sto je najgore pise da je iz Krusevca , ja ga nikad nisam video, bar ne onakvog a usrao ga je domacinski
a odavno nisam video nijednog kupea, koliko znam nema nijedan u voznom stanju ovde , htedoh da ga zovem i pitam odakle je, jer KS table nosi i sira okolina u precniku cak i do 80km (kopaonik i podnozje npr.)
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment