porsche 911

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • luci
    CBC Senator XXL
    • 13.03.2006
    • 1103
    • odzaci

Re: porsche 911

covek ima 928 gt.. na temi za fiat 500 je to rekao..

sto se registracije tice, nebitno koja je kubikaza ako je preko 3 litre i 110 kw, razlike su stvarno beznacajne, i da 1000 evrica je pa ko voli nek izvoli....

cekaj o cemu starom ti pricas regitracija je oduvek toliko, i to nije registracija nego seseljeva taksa, koje se zove porez na upotrebu vozila, kod mene sa 2.5 vise od pola registracije je taj porez na budale

Comment

• wignja
      CBC Član
      • 23.10.2008
      • 52
      • Novi Knezevac

poskupela registracija!!!!! bila je za tvoj auto 46.500 sad je 57.200, takse otisle gore. Nisam prochitao sta isti poseduje koliko znam za sada ima samo jedan GT i to u beogradu za 10.000.

Comment

• luci
        CBC Senator XXL
        • 13.03.2006
        • 1103
        • odzaci

au divota, stvarno nisu normalni vise, porez na upotrebu vozila, najdebilnija taksa na svetu i potpuno nezakonita, bolje da su je nazvali taksa ovce su za ****nje...

Comment

• wignja
          CBC Član
          • 23.10.2008
          • 52
          • Novi Knezevac

Tako je!!! Registracija mi je bila 62.320 din sada 83.000 e zato kazem ono za invalida. Kod mene odradjujem to, nasao sam choveka koji hoce da mi uchini dao sam mu i obecao svake godine dok je auto na njega 150 evra, zivi chovek na ivici egzistencije, usput mu kupim i cigarete i odvedem neki put na ruchak, to sam chinio i pre ovog. Bitni da nenadjes nekog da te posle jos i ucenjuje. na ovaj nachin oslobodjen si veceg dela taksi i najvece od toga Seseljeve takse na luksuz sto je sad kod mene 56.000 din. Ako je 100% toliko imas i popusta, 50% upola. Ovo vazi samo ako ima telesno ostechenje sachnjeno i procenjeno od invalidske komisije i isti ima resenje o invaliditetu.

Comment

• Uzelac
            CBC Senator XXL
            • 03.12.2006
            • 1717
            • munZe

Originally posted by wignja
            Ako je 100% toliko imas i popusta, 50% upola. Ovo vazi samo ako ima telesno ostechenje sachnjeno i procenjeno od invalidske komisije i isti ima resenje o invaliditetu.
            I mozes doteras sta oces ?

Ja sam skapirao da ne moze neka egzotika, samo boranija. Camaro vec tesko da je "boranija" i bas me zanima koliko si problema imao kod uvoza, ako je tako usao.
            work in progress

Comment

• luci
              CBC Senator XXL
              • 13.03.2006
              • 1103
              • odzaci

ma ja te vodim da pazaris camaro v6 kabrio ako te zanima, ima njih kod nas relativno dosta... svih generacija... trecu cetrvtu je nemoguce uvesti, prva i druga idu kao oldtajmer preko muzeja, svi koji su kod nas uvezeni su ranije... a camaro nije neka egzotika po osnovnoj ceni a ni u nemackoj nisu retki tako da ne vidim problem sa te strane, moze biti problem kao coupe sto je ili nesto tako ali sta znam...

Comment

• Uzelac
                CBC Senator XXL
                • 03.12.2006
                • 1717
                • munZe

Ne zanima me Camaro vec generalno, mogucnost uvoza ne-euro-3 automobila.
                work in progress

Comment

• wignja
                  CBC Član
                  • 23.10.2008
                  • 52
                  • Novi Knezevac

Sve moze da se uveze samo ako nije prvi broj amerikanca "1" onda nema sanse jer je radjen iskljuchivo za USA a "2" moze jer je homogen za evropu.

moj auto je kupe. Nigde nije naznacheno koje vrste vozila nemoze invalid da uveze, ali po nekoj logici nece valjda ENCO FERARI, BUGATI 3B, porsche GT3 ili slichno, ekonomska vozila a ne drumske ubice. Na primer Skajlajna nisana nemozes da registrujes u USA, zakonom zabranjen. Sadasnji uvoz je kompletna EURO3 na vozilu ili da zadvoljava euro 3 standarde, vozila 2003 idu bez provere a od 1998 ( neka vrst vozila) do 2002 moraju da imaju potvrdu o homoglaciji, uplata je bila 920 din sada je samo prijava 4.500 din.

Comment

• Uzelac
                    CBC Senator XXL
                    • 03.12.2006
                    • 1717
                    • munZe

Originally posted by wignja
                    moj auto je kupe. Nigde nije naznacheno koje vrste vozila nemoze invalid da uveze, ali po nekoj logici nece valjda ENCO FERARI, BUGATI 3B, porsche GT3 ili slichno, ekonomska vozila a ne drumske ubice. Na primer Skajlajna nisana nemozes da registrujes u USA, zakonom zabranjen.
                    A kod nas moze ?
                    MIslis da nemaju nikakvu proveru, na konjazu, kubikazu... ?
                    Nekako mi nije logicni da invalid registruje 250+ ks
                    work in progress

Comment

• wignja
                      CBC Član
                      • 23.10.2008
                      • 52
                      • Novi Knezevac

Mogu da ti proverim ako skajlajna hoces, taj moze da se budzi i sa digitronom, koliko znam zabranjen je u dosta zemalja, neznam jer si uspeo da ga vidis uzivo ima oko 5 m, sav je muscle ko mustang gt. ( taj nemoze kod nas ima "1" na sasiji)

Comment

• wignja
                        CBC Član
                        • 23.10.2008
                        • 52
                        • Novi Knezevac

za invalida je vazno da nije maloserijski automobil i da nije parena cena. Invalidi su oslobodjeni carine i poreza na uvoz, kod zastupnika kod nas i PDV-a, jedino zajebano sto nemoze da ga otudji u trajanju od 5 godina ali tebe sudski ovlasti da si mu vozac, to stoji u napomeni saobracajne.

Comment

• luci
                          CBC Senator XXL
                          • 13.03.2006
                          • 1103
                          • odzaci

moze mustang ali ne iz amerike, uzmes auto koji je prvi put registrovan u nemackoj, da bi se tamo registrovao mora da se odradi homologacija, i kad se to u svabiji zavrsi nasi to priznaju, ima kod nas nekoliko 05 mustanga registrovanih normalno... to samo iz amerike ne moze da se uvozi posto nasi nece da odrade homologaciju, u nemackoj postoje firme koje to odrade za lovu, znaci pormene svetla stopaljke i sta je jos potrebno i to je to

Comment

• fotograf
                            CBC Član
                            • 15.02.2009
                            • 14

hvala puno na odgovorima
                            ja sam vlasnik 928gt koji se vrteo u oglasima ali se vise ne prodaje
                            i meni je bila sumnjiva ona911 iz subotice tako da za sad ostajem pri 928gt
                            mislimda ce da se garazira zauvek.

Comment

• ///M8
                              CBC Veteran
                              • 17.12.2008
                              • 122
                              • Beograd

Jos uvek se vrti . I non stop odvlaci paznju svojom eksluzivnoscu
                              1-7-5-11-3-9-6-12-2-8-4-10

Comment

• wignja
                                CBC Član
                                • 23.10.2008
                                • 52
                                • Novi Knezevac

" LUCI" jer tvoj crni, stoch? bio je na polovniautomobili ili mojauto?

Comment

Working...
                                X