ovi branici nisu isli na ovu bubu neko je to budzio kao i ovi otvori
otvori na blatobranima su išli na standard modelima do 1972.
na prednji branik sam ja stavio odbojnike i to je jedina stvar koja na ovom automobilu nije originalna ili ti nije išla na taj model u fabričkom izdanju...
jel ti to mene zezaš ili ti to ozbiljno?
Ako je šala, sud ostavljam drugima, ako si ozbiljan, onda treba da preispitaš svoje poznavanje buba, pa još sve to uz smešak
u svakom slučaju, pozdrav od mene...
Malo sale nikad nije na odmet mada ne bih rekao da Mlan ne poznaje "literaturu"! Ja i dalje mislim da ne mora do detalja da bude original, bitna je volja i izgled!
Ovo je valjda Sparkafer. ona je imala kombinovane delove- ravne farove, male stopove, i uske branike, haube kao na novijim bubama i opremu kao 1200J(malo "nebo")
Nemogu da odolim a da i ja ne kazem nesto, svaka cast, moja buba je bila nemacka sa otvorima na krilima, i istim branicima samo bez "lutki" kako ih ja zovem. A bila je 1970. Bez obzira dali je sa dodatnim detaljima ili ne izgleda sjajno. Inace poznajem skoro 90% bubi u nisu i ovakve kao tvoja su prava retkost
ovaj model bube jeste sparkafer ili standard model, sa dosta malo fabričke opreme... u to vreme dodatna oprema je bila i suncobran za suvozača, ručka iznad pretinca, rukohvati na stubovima...
Comment