Pozdrav svim clanovima, posedujem "Dianu" sredjujem je, pa me interesuje da li ima negde da se kupi (POVOLJNO) krov letnji ili zimski? Svaka informacija je korisna.
Baš ovih dana tražim ovdje istu stvar, pa javim odmah kad budem imao konkretnih informacija. Znam, da se u SLO to radi ima kvalitetnih krovova, javit ču takodje cenu. Možda rešimo i tvoj problem, sem ako nisi medjutim več našao rešenje.
Pozdrav svima Cx Franc
Imas gomilu dijana na otpadu ,samo ne znam da li imaju krov da valja,no nece ti biti tesko da proveris...Ides autoputem prema Zagrebu,prodjes iskljucenje za Batajnicu kod pumpe zmaj,znaci tu se ne iskljucujes,vec na sledecem iskljucenju.Kada se tu iskljucis, na prvoj raskrsnici skeni levo za Batajnicu (nema putokaza),i vozi 2-3 km i videces sa leve strane ima bar 20 dijana,spaceka itd!
To što navodiš nije otpad u pravom smislu te reči.
Na tom otpadju nećete moći kupiti ni jednu od tih Dijana ili Spačeka.
Na tom mestu se sredjuju i restauriraju Dijane i Spačeci. Vlasnik je ujedno i predsednik
Citroen kluba Srbije.
Krov za Dijanu u Srbiji ne može da se nadje nov. Samo da se nadje neki entuzijasta koji radi krovove za kabriolete
pa da se po modelu starog donetog krova napravi od nekog adekvatnog materijala.
Inače originalni krovovi mogu da se naruče u originalnom materijalu i željenoj originalnoj boji krova za otprilike 250 evra.
više informacija se može naći na sajtu "Caiss" kluba.
Zdravo,evo sasvim slucajno sam video tvoju potraznju za krovom za Dianu,ako je tvoja potraga i dalje aktuelna onda ti ja mozda mogu pomognem oko toga. Ja sam nekada davno pre 15 god. imao Dianu,tako da mi je ostao taj platneni krov,prilicno dobro sacuvan (posteno da ti kazem odavno ga nisam gledao stoji mi u garazi ), plave je boje i zadnje sto se secam nije bio pocepan,eto pa ako te interesuje a ti se javi pa da popricamo.Ja zivim u Italiji-Trst,trebo bih da dodjem dole uskoro i ako te zanima ja cu ga potraziti. Pozdrav Savic-Trst.
Comment