Koliko vredi VW Buba

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • little
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 912
    • BGD
    • Lancia Ypsilon 1.2 8V

Re: Koliko vredi VW Buba

Buba se proizvodila od 1938 – 2003.
    Nakon 65 godina proizvodnje ona je prekinuta, a poslednji model je sklopljen u gradu Puebla u Meksiku.
    "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• Puzo81
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2009
      • 687
      • Novi Sad/Prijepolje

22 000 000 proizvedenih (ili vise) je cudo,i to samo jedan model.

@ tomamega
      Mozda ti izgleda ruzan i ne bi ga vozio al zvuk njegovog boxera je nesto sto retko mozes cuti.Meni lichi najvise na stare singer masine za sivenje.

Sto je toliko popularna moze znati samo onaj koji je poseduje.Ipak ima neki smek,kao ikona jednog vremena je bila.
      U prici s tatom kaze da ga nikad nije ostavila na putu,nikad nije nesto ozbiljno crkavalo.Nema elektrike,vazdusno hladjenje je,sto on kaze "sipaj i bog da te vidi".Prskalice za vodu rade prikacene na ventil od rezervne gume !!!Trosila je max 9l i to pri 120.

Evo neki dan mu kupio original punktovanu pumpu za benzin za 900din (iz Brazila) i treba da mu nabavim 5ti amortizer za 2500din.To su jedina 2dela koja su mu riknula u zadnjih 5godina!!Jedino josh gume dve 155/80 R15 da mu nabavim.

mali off.
      Pre 10tak godina krenuo s dvojicom drugara na more.Vozio drugar golfa 2 GTI-ja,onog najaceg.Nedje oko Kolasina pre**** na crna metalic buba i ode.Drugargascinu do panja za njom al dzaba,buba ode i nema sanse da je stignemo.Zaprepastili se,kakva masina je u njoj covece Da je ovaj moj od 1200J i 34ks.Stignemo do onog restorana s leve strane na vrhu kanjona Morache (bese Crkvine) kad na parkingu stoji Bubulenko.Svratimo da pitamo vlasnik u cemu je stos.Oko bube se okupilo par njih i cujem razgovor,neki tip hoce da je kupi i daje bruka para ovom (danas otprilike kao 15-20 000e).Ispod poklopca je bio ceo hromiram motor od porsea (valjda 944rke) s nekom turbinom i stajos vec.Rekao je da ima oko 300ks.Enterijer je bio komplet promenjen,spolja alu 17ske....Vlasnik nije pristao da mu proda a mi ostali bez reci.

Zao mi je sto sam izgubio slike od te bube da vam pokazem.Da ima takvih zaljubljenika nisam verovao.Mogu zamisliti kako su se osecali oni u 5-10 puta skupljim autima kad ih vremesni bubulenko prestigne.To je po meni do eggs a ne kupiti fabricki nasviranu makinu

Comment

• Arsa
        CBC Senator XXL
        • 25.09.2007
        • 345
        • Nis
        • MBw210, BMW e32

nece moci 2.0 iz transportera, moze samo 1.6!

Comment

Working...
        X