Pogodio sam ja jednog Coupea ali mi ga cyber frend Vlada maznu na kvarnjaka, koliko znam sada truli negde u okolini Ns-a, crveni bez stakala i krila, imao je i alu felne sve za 120e ja lično oborio cenu i ustupio br. mob Vladi da proceni kao stručnjak šta je rekord ili commodore, kad ono frend stručnjak za druge stvari...
Nema zutog rekorda u Ns-u....Ima 2 lim 2 door, 1 lim 4 door i to je to...Ima jedan comm b Lim 4 door na otpadu u ns-u, i to je otprilike to..i 1 gs/e 2.8 isecen i spakovan na tavan sive boje takodje lim 4 door..Kod Indjije ima jedan coupe , crvene boje, u Indjiji isecen sprint sive boje,takodje coupe..jedan crveni je sad isecen inace prodavan za 80 eura , registrovan bio jos 4 meseca...2 u pancevu , jedan isecen i bacen (bolji) ostali samo trapovi od njega....i plavi koji je sad na prodaju...jedan comm b lim 4 door u subotici , i jedan u kikindi...coupe gs sa duplim karburatorima (2 komada) crveni, i comm b u pancevu...rekord d coupe jedan u Bajnoj Basti, jedan ljubicasti u Vranju koji je nestao...Zuti comm b na mirijevu, i jedan rekord d coupe na otpadu u Tosinom bunaru..(imao soferku od lim ) i za kraj ..lim 4 door taxi u bg-u 2.8 motor k glava, 200 ks,diskovi pozadi, motor izbacen i uzidan u jednu kucu u Bg-u...crni rekord coupe 1700, sa comm stopaljkama i blendom, kao i maskom...
Ja sam mnogo lošiji poznavalac ove materije od tebe,ali sam video da rekord još uvek stoji na istom mestu. I boja mu je,još uvek,žuta.
Sledeći put ću pitati vlasnika za detalje,ali sam siguran da je sa dvoje vrata i čini mi se da je 1,9l motor u njemu.
Izgleda da ti je evidencija nepotpuna .
Ako je rekord d , onda je vec struno nema tu neke preterane filozofije... Cekam slike..mada sam siguran da nije coupe, al ajd...1.9l sta god to bilo, posto tako nesto ne postoji, al ajd terminologija nasih ljudi je sasvim cudna...svako daje neko svoje ime autu...
Prelistao sam temu od početka i vidim da sam uneo pometnju zbog svog neznanja.
Dužan sam vam svima veliko izvinjenje! Imao sam dobru nameru.
Ipak,naučili ste me da razlikujem rekord D od rekorda E .
rekord E1 Lim 2 door...stalno me neko iznenadi sa pricom ima rekord d coupe u Ns-u...u najboljem slucaju su limuzine..Bio je rekord E1 , takav u Rumenci, i ima jos jedan u gradu koji se vozi, od jednog prijatelja...
Gospodin Stratos priča o mom autu, da budem iskren nemam pojma koji je to Rekord ali sam ga vozio jedno 4 godine. Sad stoji u bašti i čeka Godoa koji doći neće Motor je 2.0 u saobraćajnoj ali na bloku piše 1.9 i to je bio pičvajz kad sam naručio karike po saobraćajnoj ili zaptivač glave ne sećam se tačno i lepo sve otvorim za vikend kao svaki pošteni majstor i utvrdim CVRC...
U Rekorde se razumem ko Marica u kiflu pa sam pogledao na renomiranom oldajmer forumu temu oko kupea i rekao bih da to nije taj
Comment