Oldtajmeri su sva vozila proizvedena do 31.12.1970. kao i vozila koja su proizvedena kasnije ali je prvi primerak tog modela proizveden pre ovog datuma. Na primer stara buba iz 2003. može biti oldtajmer, a golf iz 1974. ne može biti old tajmer.
Sa Lanca Gamom nista se i dalje ne desava stoji i ceka pravi trenutak jer i dalje nisam dobila pravi odgovor koliko joj treba do oltajmera!?
u zavisnosti od zemlje izmedju 35 i 40 god, nije samo starost auta dovoljna da bi se smatrao oldtajmerom, serija u kojoj je proizveden, tehnicka resenja koja su primenjena bas na tom modelu prvi put, ocuvanost i iznad svega originalnost su takodje vrlo bitne stvari. ne kapiram bas zasto je bitno da auto bude oldtajmer, ako racunas na neku pogodnost prilikom registracije sobzirom na kubikazu tvog auta zaboravi ta prica je pokrenuta ali pitanje sta i kada ce biti nesto od nje-ako je nesto drugo onda ok, pitao sam za tvoj auto jer vec dugo nisam imao prilike da vidim gamu uzivo pa me je interesovalo kakva je prica sa autom hoce li se sredjivati, prodavati ili nesto trece. ako treba sta od delova mozda mogu da ti pomognem posto sam i sam u prici sa lanciom-posedujem betu hpe sa 47000km i spremajuci se da je malo doteram nabavio sam sve i svasta.
Sto se tice auta samo sam htela neke informacije pa da razmislim...da li da je prodam ili da je cuvam jer ona je malo skup sport da bih je vozila,na autu je sve originalno. Zaista je dobar auto i bojim se da od stajanja ne pocne da propada jer nemam adekvatan prostor da obezbedim da je sacuvam.
Hvala u svakom slucaju,na informacijama!
Mali problem jer nisam imala gde da je cuvam u Bgu-u pa sam je odvezla
120km od Beograda, naravno da moze da se pogleda ako budete u prilici da
odete van Beograda.
Izvinite ja ne znam da li sam odg.na poruku ponovi cu ako nisam poslala.Naravno da auto moze da se pogleda a nalazi se kod Pozarevca tacnije Veliko Gradiste ja ne idem tako cesto ali svakako se mozemo dogovoriti da pogledate.
posto se ovo pretvara u kupoprodaju, mozete nastaviti i na pp
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment