Mercedes iz drugog svetskog rata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • marijano
    CBC Član
    • 12.12.2009
    • 17
    • Beograd

Mercedes iz drugog svetskog rata

Prodaje li neko stari mercedes sa njuskom. Onaj iz "Naci" filmova?

najstariji koji sam ja uspeo da pronadjem je iz '55-e i uzasno je "sredjen". A i preskup je.

http://www.oglasisrbija.com/oglas/vozil ... 15176a12d0
  • djape1977
    CBC Senator XXL
    • 08.03.2008
    • 401
    • bg
    • fiat 132 i lada 2103

Re: Mercedes iz drugog svetskog rata

ba si optimista. jeftin je ovaj iz oglasa, veruj mi.

Comment

• mirdza
      CBC Senator XXL
      • 14.03.2005
      • 2437
      • Katowice (PL) / Banja Luka
      • AGP / W126

Izgleda sasvim OK ali ako se ne slaze sa fabrickom specifikacijom nem avrijednosti kod kolekcionara A ovdje vidim dosta detalja pod maskom, materijal sjedista, boja i jos mnogo, mnogo toga
      Kada bi se slagao sa VIN-specifikacijom onda bi ova cijena bila stvarno za dzabe
      Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• marijano
        CBC Član
        • 12.12.2009
        • 17
        • Beograd

Vidi se ovaj na slikama iza - ima ga lik koji prodaje i ovog. Takav bi bilo dobro nabaviti za male pare. jedan ortak je kupio slicnog BMW-a za 800 Eur. u losem stanju doduse i ulozio je jos ko zna koliko ali kad bude gotov bice ko lutka.

Comment

• marijano
          CBC Član
          • 12.12.2009
          • 17
          • Beograd

Originally posted by djape1977
          ba si optimista. jeftin je ovaj iz oglasa, veruj mi.
          Evo sad sam malo ozbiljnije pretrazio - kao parametar stavio i godiste

Vidis da moze i jeftinije. I to cetiri puta

Comment

• djape1977
            CBC Senator XXL
            • 08.03.2008
            • 401
            • bg
            • fiat 132 i lada 2103

dobro, moze. i potrosices na njega jos 5.000 da bi ga upicanio. jesi li ikad restaurirao oldtajmere? ja jesam.

a uostalom to i nisu mecke kao ona za koju si pitao u naslovu i pocetku teme.

Comment

• cameleon
              CBC Senator XXL
              • 30.01.2008
              • 315
              • Obrenovac

I ja sam nesto skeptican po tom pitanju...Restauracija je veoma skup sport i zahteva mnogo nerava i strpljenja, a gotov proizvod je i za realno ocekivati da ce na trzistu imati ozbiljnije cifre, sem toga, ta vozila su kao vino.

Comment

• marijano
                CBC Član
                • 12.12.2009
                • 17
                • Beograd

Istina je da nisu, al su takodje dobar izbor. Video sam onaj prvi oglas i iza njega onaj drugi automobil pa me interesuje da li ga ko ima i koja bi mu cena bila uopste. Trziste oldtimera u Srbiji je veoma malo ako se uopste moze reci da ga ima i ovo je vreme za kupovinu takvog automobila jer su dosta ispod cene. Ovaj drugi mi izgleda kao da je u Extra stanju a i slikan je ispred garaze tako da je moguce da mu ne treba mnogo ulaganja.
                Iskren da budem mislim da se slicni automobili mogu jeftino kupiti samo od vlasnika i to onih koji jos uvek ne znaju da se koriste internetom kako treba tj nisu stigli do ruku naslednika (unuka).

Comment

• cameleon
                  CBC Senator XXL
                  • 30.01.2008
                  • 315
                  • Obrenovac

...a, pa da , ima logike..., znas sta radis, ako hoces i da investiras...

Comment

• cvrle
                    CBC Senator XXL
                    • 11.06.2006
                    • 1008
                    • Beograd,Banovo brdo

Taj ispred garaze moze samo da bude skuplji, i ne znam koliko imas godina ali danas se internetom sluze i mnogo stariji ljudi nego sto mislis. Vlasnici takvih oldtimera vrlo dobro znaju sta imaju i koliko to kosta, to da ces takav auto da kupis za soma dva i to u dobrom stanju bez mnogo ulaganja je vrlo tesko. Kad ga nisu prodali 90-ih za jogurt i hleb nece ni sad sigurno. Fazon baba ga vozila, deda prvi vlasnik i sl. danas je vec jako redak i mozda prodje uz neku skodu105l, ladu i sl.

U inostranstvu takve stvari imaju cenu ali se jako tesko prodaju ukoliko nisu sto neko rece po specifikaciji od opreme, posebni modeli iz serije i sl., plus sto za ozbiljnu restauraciju treba brdo para, jer se vrlo tesko dolazi do originalnih delova,a i kad se nadju po netu cekaju se i budu papreno skupi.

Ne bi da ti ubijam ideju za biznis ali sve i da nadjes auto za pristojne novce i da ga dovedes u stanje kakvo treba i ulozis,zarobis, ogroman novac, potrebno je vreme za sredjivanje plus vreme da se proda jer to ne ide tako lako, i stranci su zakerala, veruj mi postavljao sam svoj auto na mobile.de (spada u retke automobile) i bio najeftniji od svih ostalih pa nista, poneki spam se javi, poneki kao ozbiljan ali nista vise od toga za mesec dana.

Mozda predlog da za pocetak se manes mecke za koju ti treba ozbiljna suma i pronadjes neki drugi oldtimer za sredjivanje ili malo ulaganja pa da sa njime pokusas trgovinu preko.

Predlazem ovako nesto ( ne bas ovaj auto ali moze i on i ima ih da se nadju za manje pare) http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... vo_amazon/

Cena ti preko ide do 15 000 pa ukoliko ga upicanis mozda i prodjes dobro,a i ako ne uvek ti ostaje prilicno atraktivan auto po izgledu i liniji od mecke koji mozes da koristis svakodnevno.
                    Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

Working...
                    X