pozdrav ljudi. zanima me ima li iko do vas sper diferencijal na svom opelu. vec neko vrijeme posjedujem mantu sa motorom od oko 160 ks, a sper je ono sto mi nedostaje za drift. koliko ja znam najcesce serijski najcesce su ga imali stari opeli sa automatik mijenjacem i rekordi uglavnom karavani da motorom 2.2 i dizeli... kazu ljudi da pase i diferencijal iz omege a, ali posto omega a ima 2 vrste diferencijala (mali i veliki) trebao bi mi sper diferencijal iz malog kucista. do sad sam pronasao 3 sper diferencijala u velikm kucistu, ali oni na zalost ne odgovaraju. za sada razmatram varijantu prepravke diferencijala iz velikog kucsita, ali bi radije kupio fabricki diferencijal, ako negdje postoji?
zamolio bi sve vas koji se petljaju sa starim opelima da po otpadima koje obilaze potraze taj diferencijal, pa ako sta naleti neka jave... posteno placam...
Pozdrav
zamolio bi sve vas koji se petljaju sa starim opelima da po otpadima koje obilaze potraze taj diferencijal, pa ako sta naleti neka jave... posteno placam...
Pozdrav
Comment