Ima jedan moj drugar Chevy Monzu, pandan Opel Monzi, ista auta, pasu delovi u oba smera. Samo treba da je restaurira prosto je stajala veoma dugo na otvorenom...a mislim da nema originlalni motor
Sto se tice Opelovih Adam motora, mislim da su jedni od najdugovecnijih. Vozim Kadeta iz '67, koji je dosada presao preko 450.000 sa minimalnim opravkama. Pre par godina sam zamenio karike, i ponesto jos od potrosnog materijala. Inace jos uvek na otvorenom trosi oko 6.5 l. Mada u zadnje vreme sve vise razmisljam o nekoj Monzi, koja mi je ostala u secanju jos iz mladalackih dana, jedino sto me nervira, sto je registracija za nju paprena
Koliko vidim, pitanje je upuceno meni, ako se ne varam
Pa ne znam da li je na prodaju, moracu da ga pitam...Prodavao je jedno vreme, al nije bilo zainteresovanih tj. mozda i jeste bilo da ih je dao na vise oglasa, pa je onda odustao od prodaje. U svakom slucaju pitacu ga
Ma nenormalni su sa cenama , ko da smo svi poslanici u skupstini, i da mozemo godisnje da odvojimo samo za njihove harace po 500 eu. Mada i dalje se dvoumim oko Monze, da je uzmem, doteram, ali da je ne registrujem
Comment