Alfa Romeo Montreal - "Drumski razbojnik"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • brzi_pas
    CBC Senator
    • 25.08.2005
    • 272
    • Podgorica

Ma pojma nemam, cima me drug iz ITA i kaze "vidi Alfu, jel' to skupo?"
    Moj odgovor, i da nema motor, dzabe je....

Ne znam, rekao sam mu sjutra da obavezno zovne, da pita u cemu je fora...
    http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
    Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6

Comment

• speedfreak968
      CBC Senator
      • 05.07.2005
      • 211
      • Beograd

evo, za ljubitelje... jeste da me je koshtala 150 usd, ali zaista je vrh... Looksmart, 1/43, ruchni rad, ogranichena serija VRH! Jedan od bisera moje kolekcije... Montreal mi je jedna od najomiljenih Alfi ikada...

156 2.5 V6 24v

Comment

• ekangta
        CBC Član
        • 09.03.2008
        • 16
        • banjaluka

Moram da se pohvalim da je i banjaluka imala montreal prije dvadesetak godina cak i vise,imao je moj komsija gledao sam slike ,a posto sam listao stare brojeve auto magazina pod rubrikom za prodaju ,mogu da zakljucim da ih je bar pet komada bilo u jugoslaviji.Bilo je tu i oglasa npr.prodajem alfa romeo gta ili djelove za istu, mozete se i sami uvjeriti ako imate te stare brojeve auto magazina iz 70 godina.

Comment

• HEMI 426
          CBC Senator XXL
          • 23.12.2005
          • 1833
          • Novi Sad -United States of Liman

ja sam prelistao skoro sve brojeve auto magazina od decembra 1968 do 1990, nisam bio bas temeljan ali jedina koju sam video je bila zagrebacka i onda se u oglasima pojavila krajem 80tih... iskreno, sumnjam da je bilo bas 5 kom u bivsoj sfrj...

Comment

• ekangta
            CBC Član
            • 09.03.2008
            • 16
            • banjaluka

NIsam mislio bas tacno 5,ali sam siguran da sam 3 vidio da se prodaju i imaju od razlicitih gradova pozivnie br. telefona i plus ova banjalucka .Pokusacu da pronadjem opet u auto magazinu,postoji i opcija da kad se iz zagreba prodala ,da je opet neko prodavao tj.jednu te istu,a pokusacu i nekako slike od ove bl. da ubacim

Comment

• nikolans78
              CBC Senator
              • 16.03.2006
              • 277
              • Vankuver, Kanada

Samo da se pohvalim, vozim juce kroz grad i vidim narandzastu montrealku pored puta, u momentu sam je spazio, prvi put sam je video uzivo, prelep auto

Sada ne znam sto sam vam ovo ispricao, ali mozda nekom koristi....

Comment

• dekideki
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2005
                • 1914
                • Beograd

na tren mi je srce zastalo a onda sam video odakle si...

sta reci? drago mi je da si je video uzivo. da si je bar uslikao...
                .

Comment

• nikolans78
                  CBC Senator
                  • 16.03.2006
                  • 277
                  • Vankuver, Kanada

Ma da, nisam imao aparat, vozio se sa zenom, i strecnem se onako na brzaka, ali sam vec prosao, bio je i covek pored stojao pricao sa nekim... Ma taj deo grada, kakvih kola ima, da sednes na ****, sve neka egzotika, zena pizdi od mene kad idemo tuda, jer joj za svaki objasnjavam sta je svaki put.
                  Sledeci put, aparat u ruke i slikam

Comment

Working...
                  X