Jel' na prodaju taj u okolini Nisa,i ako znas koja je cena?
Fiat 850 kupe
Collapse
X
-
mozda i jeste sve na prodaju,ali sve ima svoju cenu.... inace taj izgleda da treba samo da se prefarba, i jos neke sitne stvari da se rade... jel su oni imali probelma sa liamrijom ili su bili dobri, posto imam utisak da je i ovaj niski a i ovaj sa pocetka teme limarijski solidan
Comment
-
-
-
pod voznim stanjem podrazumevam bas to, da se voze, e sad od tog broja mozda 5-6 je u ok stanju sto se tice originalnosti i stanja ( 1 je extra stanje i on je bio parkiran u garazi muzeja ). Koliko ga je tesko dovesti u vozno stanje? Sta da ti kazem, racunaj da 99% krakteristicnih delova moras da porucujes iz inostranstva, naravno ako hoces da sve bude super i originalno
Comment
-
-
pazi ja ga ne bi za pocetak dovodio u full original stanje, jer treba mnogo love naravno, ali bi ga malo doterao da moze da se vozi pa polako menjao delove originalnim.... naravno nr nameravam da ga vozim svaki dan nego samo povremeno kad je lepo vreme....
znas li za neki da je na prodaju za sredjivanje.... i znas li nesto o 850 spyder i taj mi je mozda interesantan
Comment
-
-
Ne znam sta da ti kazem, za tako nesto uvek mozes da se odlucis, najbitnije je da nadjes limarijski koliko - toliko dobar primerak ( svaka cast ako uspes ) pa polako. Naravno uz limariju je jako bitno da imas sve originalne delove pa makar oni bili i u krs stanju. U svakom slucaju dobro razmisli. I da, jos nesto, obrati paznju na godiste koje ti pise u saobracajnoj i cinjenicno stanje, jako cesto se desava da je tu neki problem ;- )
Comment
-
Comment