Ford Capri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Djolee
    CBC Veteran
    • 03.04.2006
    • 160
    • Nis

Re: Ford Capri

MA nije problem sto se ne vraca nego ne radi.BAr mi tako rece prethodni vlasnik i skinuta je.Pa bi mi trebala druga.Jel se hvata od sierre?
    Treba mi i krilo sa vozaceve strane i hauba i motor za brisace.
    Branike imam neke od dvojke tj imam i od trojke ali su im polomljene one plastike sa strane.I trebaju mi migavci i rozetna oko farova sa vozaceve strane.To je ono osnovno za sad.
    Sad cu malo bolje da ga zagledam pa da vidim sta mu jos fali.Varenje mu ne gine (to cu sam).Moracu da mu sredim i karburaciju jer trosi kao tenk.
    Slikacu ga danas pa cu da okacim slike.
    Inace je registrovan do maja,pa bih da ga osposobim za voznju (sredim struju i signalizaciju).Inace ide fino,kako mi se cini trapovi su ok,diferencijal isto (ne cuju se lageri,na MAnti ogluveh od njega).KArburator je neki sa automatskim sauhom pa trosi mnooogooo a i cini mi se da je smesa bogata smrdi na benzin na izduvu.

Comment

• kresa capri
      CBC Veteran
      • 27.01.2008
      • 110
      • kladovo

pokupio si onog crvenog iz oglasa? rucica ti pase od taunusa tc2 tc3 iste su,motor brisaca isto od taunusa ma da bi moglo da se preradi i od sierre za koliko si ga uzeo ako nije tajna ja kad sam ga zvao zadnji put trazio mi je 300 evra za njega.

Comment

• Djolee
        CBC Veteran
        • 03.04.2006
        • 160
        • Nis

za 280.Iskreno glupo mi bilo i da se pogadjam,nije auto toliko los koliko je zapusten,gume nove,akumulator jos u garanciji,trapovi u dobrom stanju.
        Unakazio ga je neko ko ga je farbao,zato je i propao onako.
        Imas li mozda krilo sa vozaceve strane i haubu?I migavci mi trebaju.
        Jel su ista krila i hauba za dvojku i trojku (meni se cini da nisu zbog farova ali jedan lik ih ima na prodaju i ubedjuje me da su isti)

Comment

• Van
          CBC Senator XXL
          • 16.02.2007
          • 1425
          • Nbgd

99% je to ova hauba

Hauba je osmirglana do metala i ofarbana 2k osnovnom bojom . Lepo se vidinjeno stanje . Ima na 3 mesta da se gituje .
          ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• Djolee
            CBC Veteran
            • 03.04.2006
            • 160
            • Nis

Slicna je,samo mislim da ima spusten lim i onde gde idu farovi,ali to nije problem da se navari.
            Koliko para za nju?
            [/url]

[/img]

LOse su slike,slikacu sutra bolje,hauba mi je dosta losa,treba joj peglanje,a bogami i varenje,a i krilo je kastrofa,udareno je pa ga je neko propeglao koliko da moze da se vozi.

E,jedno pitanje.Rucica menjaca ima dosta lufta,navikao sam na manti da to bude izuzetno precizno pa mi je cudno sa obzirom da je zadnja vuca i da sal hebli ide direktno na menjac.Sta moze da mu bude?

Izvinjavam vam se,ali moracu puno da vas zapitkujem posto prvi put vozim forda,mante znam poprilicno dobro,ali sa caprijem nisam imao iskustva,mada sam ih cezljivo gledao jos kao klinac

Comment

• kresa capri
              CBC Veteran
              • 27.01.2008
              • 110
              • kladovo

hauba i krila nisu ista od mk2 i mk3 duzina je ista ali zavrseci oko farova nisu isti tako da ili juri haubu i krilo od mk3 ili haubu i oba krila od mk2 rucica menjaca kakva je jel ide direktno iz menjaca ili je na poluge posto ima dva tipa menjaca mogo bi da se prestavis i na ford club serbia ima dosta fordasa i kaprijevaca a imas i na fejs buku moju grupu ford kapri srbija pa postavi slike i tamo

Comment

• Djolee
                CBC Veteran
                • 03.04.2006
                • 160
                • Nis

MA hauba nije strasna,razlika je ovome oko farova,moze da se dovari bez problema.NA kraju i krila mogu da se dovare ako je za toliko,ili da se zainatim pa da ispravim ono moje.

Bas sam malopre svrljao po Ford clubu :-) registrovacu se

Hmmm...a za menjac pojma nemam,moguce da je na poluge.Jel moze to nekako da se vidi a da se neize auto na dizalicu?

Comment

• Van
                  CBC Senator XXL
                  • 16.02.2007
                  • 1425
                  • Nbgd

Nisi me razumeo , 99% je hauba na slici koju ti je ponudio taj tip na prodaju.
                  Rucica menjaca ili se razlokala u svom lezistu ili joj nedostaje plastican ulozak koji stoji izmedju rucice i biraca brzina ... Ako je ispravna rucica je veoma precizna ....

Comment

• Djolee
                    CBC Veteran
                    • 03.04.2006
                    • 160
                    • Nis

MIslim da jeste,rece da je u spric kitu i da bi trebalo da se prekituje.
                    Trazi mi za haubu i dva krila 70 evra sto i nije mnogo,ali su krila sa caprija dvojke (bar mislim)..

Comment

• Van
                      CBC Senator XXL
                      • 16.02.2007
                      • 1425
                      • Nbgd

Nije spric git , nego osnovna 2 komponentna antikorozivna boja. To znam jel sam je ja radio . Na 3 mesta ima udubljenja na haubi koja mojarju da se gitiju . Bar se lepo vidi sve , nije macka u dzaku ...
                      Inace decko koji ti je ponudi haubu i krila je bio vlasnik ove karoserije na slici , a zbog prebijanje dugova u raznim transakcijama , on je vlasnik haube i krila koja su za prodaju . Hauba i kila su bila na crnom kapriju , koji je bio los i vlasnik je dao da se sredi i ofarba . Kada je auto dosao , vlasnik samo sto nije zaplakao . Taj kapri je rasturen i isecen , vlasnik je otisao i kupio ovu karoseriju na slici . Crna krila su ofarbana u metalik crno , ali sa unutrasnje strane se vidi da nisu neka , i da ima da se radi na njima . Kada sledeci put odem na plac , mogu da ih slikam a ako hoces mogu i da im sredim to sto treba da se odradi od limarije na njima ...

Comment

• kresa capri
                        CBC Veteran
                        • 27.01.2008
                        • 110
                        • kladovo

skini gumu koja ide oko palice i vidi ako je rucica usrafljena u menjac onda je otisla plastikica unutra a ako ima plocu koja se stafi na tri srafa onda je na poluge, moras prvo osrafiti donje postolje gde je sat imas sa strane u zadnjem delu dva srafa i imas ispod sata jos dva izuci lagano sat sa dva tanka srafcigera

Comment

• Djolee
                          CBC Veteran
                          • 03.04.2006
                          • 160
                          • Nis

@ Van
                          Pa ako mozes slikaj ih,pa da vidim,ako su trula mogu i ja da ih izvarim,nije neki problem,jel nisu udarana i da nema mnogo kita na njima?

@ kresa

Skinucu sutra pa cu da pogledam.Ako ne bude mecava kao danas,zaveja sve zivo.

Comment

• Van
                            CBC Senator XXL
                            • 16.02.2007
                            • 1425
                            • Nbgd

Krila su u Grockoj a ja tamo idem za vikend . Za git ne znam , nisam ih ja farbao.
                            stanje nije neko , zato im i cena nije neka . Da su dobra bila bi bar 50 e komad .

Comment

• Djolee
                              CBC Veteran
                              • 03.04.2006
                              • 160
                              • Nis

MA ok,ne bunim se ja,nego cisto da znam na cemu sam,jedno krilo je meni dobro,drugo je posle udarca samo propeglano i zamazano,mozda i kitovano pogledacu kad se prolepsa vreme.Pa da znam da li da peglam ovo ili ta koja ti imas.
                              Zeza me vreme,nemam garazu,tj imam ali ako uteram caprija u nju bice kao da je nemam,ne verujem da ce moci da se kruzi oko njega.A i moram da menjam diferencijal i kardan na manti posto mi treba jedan vozno sposoban auto,pa kad to uradim (imam sve spremno) polako cu da kupusam kaprija.Ili da ga osposobim za voznju posto je registrovan do maja,greota da stoji dotle.Sredim elektriku,nabacim neke zmigavce ,poprisredim karb i teeeeeraaaaj...
                              Danas se nasmejah slatko,nasao u njemu garanciju za akumulator i racun za gume,akumulator star malo preko godinu,a gume par meseci,jes da su trayal,ali nema veze :-)

Comment

• Djolee
                                CBC Veteran
                                • 03.04.2006
                                • 160
                                • Nis

@ kresa
                                Rucica menjaca je na poluge.ima ona ploca sa 3 srafa.Sta je otislo i kako se remontuje?

Prva slika je karburator koji je trenutno na autu,a druga je neki karb koji mi je dao vlasnik i rekao da je on ranije bio na autu.Koji je bolji tj koji bi trebalo da stavim?

Comment

Working...
                                X