VW cabrio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • G.feri
    CBC Član
    • 01.03.2006
    • 29
    • Vojvodina

VW cabrio

Pozdrav svima
    Imam Bubu i planiram da napravim cabrio od njega, tražim šemu za pojačanje karoserije i za krov, po mogućnosti original.
    hvala unapred
  • dzonicarrera
    CBC Član
    • 04.12.2007
    • 24
    • bg

buba ima jaku sasiju sama po sebe tako da nesto mnogo da je ojacavas nemoras, a sto se tice krova probaj da nadjes konstrukciju od golfa 1 kabria pa je samo malo prepravis da bi ti se uklopila, a sto se tice zadnjih bocnih prozora mozes da prepravis origunalna stakla samo ubacis makaze da se spustaju i podizu

Comment

• gt nebojsa
      CBC Senator XXL
      • 11.05.2007
      • 348
      • Preljina,Cacak

Nece to bas tako lako da moze.
      Za krov od Bube Cabrio:Nisu isti ni soferka,A stubovi,prednja stakla,zadnja stakla,vrata....
      A od Golfa I mislim da nema sanse...
      Toyota Čačak

Comment

• dzonicarrera
        CBC Član
        • 04.12.2007
        • 24
        • bg

ma od golfa 1 samo konstrukciju krova da iskoristi, cevi i zglobove sa konstrukcije a platno radi po tome, a sto se tice stakala ostavlja bubine, moze sigurno, samo sto ja nikada vise ne bih radio kabrio mnogo vremena, para, posla da bih na nesto licilo

Comment

• gt nebojsa
          CBC Senator XXL
          • 11.05.2007
          • 348
          • Preljina,Cacak

Pa tako bi mozda i moglo,ali taj krov je dosta ravniji od bubinog,nije ni duzina ista,...
          Imalo bi tu ipak dosta prepravljanja.
          Stakla od bube nece moci.Na kabrioletu su vrata bez okvira prozora,zadnja stakla bez okvira(samo metalni ramovi)nalezu na krov.Stakla se nazad spustaju u stranice.
          Sofersajbna kod cabrija je vise vertikalno postavljena.
          Toyota Čačak

Comment

• dzonicarrera
            CBC Član
            • 04.12.2007
            • 24
            • bg

da ima posla ima, mozda i vise nego sto pomislis kad krenes da radis, sto se tice krova konstrukcija se sastoji iz sipki i zglobova, sipke savijas, skracujes tj. korigujes prema potrebi, a zglobove premestas. Sto se tice stakla zadnjih bocnih, isece se falc i ubace se makaze, tako sam bar ja radio na golfu, a okvir vrata iseces i na stakla stavis lajsne da bi licilo sto vise moze na original, posto original vrata od bube kabria ces tesko naci, nikad nemoze da bude kao original, samo koliko se to isplati sve raditi to je pitanje iz mog iskustva sa golfom ja sam zakljucio da se to u opste ne isplati, a ako te interesuje konstrukcija slikacu je pa cu ti postaviti da vidis koliko je prosta, moze da se uradi sta hoces sa njom.

Comment

• Trooper
              CBC Član
              • 25.10.2009
              • 20
              • Koceljeva

Re: VW cabrio

Na bubu odlicno pashe krov od BMW 3 kabrija,mozda ces morati malcice da seckas po sirini,ali daleko najjednostavnike i prakticno resenje...
              Nadam se da sam pomogao...
              Ako kanis pobijediti,ne smijes izgubiti !

Comment

Working...
              X