Spider :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Sasha
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 4126
    • Novi Sad

Sve moze da se napravi ali ovo mi deluje kao uzaludan posao. Ova Alfa u odlicnom stanju kosta izmedju 50 i 60k eura, a ako se restauracija radi kako treba, sa originalnim delovima i sve sto uz to ide, kostace jakooooo puno. Ja se ne bi upustao u to. Postoji jedna u nekom selu izmedju Zajecara i Knjazevca, video sam je, dosta solidno uradjena(fali jos malo rada na njoj), covek je prodaje za 15k e(cini mi se)...
    www.arcs.org.rs/forum

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

Ovo kod nas ne moze da se sredi. Vidjao sam kola i u gorem stanju, pa ih "izvade" iz mrtvih, ali u nekim drugim zemljama... Kad kazem srediti mislim da bude dobar auto.

Comment

• gt junior
        CBC Član
        • 08.09.2005
        • 41
        • NOVI SAD

Zalosno je sto je auto dospio u ovo stanje ocigledno nebrigom i neznanjem vlasnika.Ako je kod njega ovako propala malo sam skeptican da ce uspeti da je izvuce iz mrtvih.Jedino ako je spreman da u nju ulozi po mojoj procjeni 20 tak hiljada eura a da pri tom pronadje originalne dijelove i dobrog i strpljivog majstora.U svakom slucaju zelim mu puno srece.Ako odustane javi mozda mogu da pronadjem osobu koja taj posao moze da finansira do kraja i da auto protrci.Najveca steta je da zbog nedostatka novca a i zbog sujete takav primjerak zavrsi na djubretu kao bezbroj drugih.

Comment

• ekangta
          CBC Član
          • 09.03.2008
          • 16
          • banjaluka

OK javicu ti sta je napravio sa njom

Comment

• Manfred
            CBC Senator XXL
            • 04.08.2007
            • 905
            • Beograd

da ne trolujem ostale teme, a ne znam da li sam postavljao fotke odvojeno negde, evo sada ovde par komada spidera..

Comment

• Milos
              CBC Senator XXL
              • 12.05.2005
              • 700
              • Beograd, carraburma

jel ovo bizmin spajder?

Comment

• Manfred
                CBC Senator XXL
                • 04.08.2007
                • 905