Pronadjen skriveni hangar sa oldtajmerima
Collapse
X
-
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Nema nase-vase....sve je nase.
Slazem se sa Borisom da je glupo duplirati teme kroz svaki klub...isto radi i Opel club.
Ovakve teme su u west gate i opstim diskusijama i svi ih citaju.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
dzabe smajliji, vidim ja. poruka bila za korisnika koji ima pseudonim Sri98 a predstavlja se kao Boris. i on zna da sam se zezao. i ja znam da se on zezao (smajli takodje). al' ajde sto sam ja okacio link za korisnike koji (gle ima i takvih sram ih bilo a ja ih nazivam svojima) da pogledaju jer ce je mozda propustiti - i ne moraju da komentarisu, nego sto ste SVI VI okacili kometare koji zapravo opterecuju forum i sami usli u paradoks.
Predsednice, obisi temu, djavo je opet odneo salu...
@Car: tvoj je prvi odgovor. ti si prvo ovde procitao o ovome. pises kontra sebi samom.
@M:.
Comment
-
-
Originally posted by dekideki@Car: tvoj je prvi odgovor. ti si prvo ovde procitao o ovome. pises kontra sebi samom.
@M:Ma, nisam mislio konkretno na ovu temu. Nisam iskreno ni znao da je ova tema duplirana, prvo sam nju procitao. Sto se tvog citata s pocetka tice, promaklo mi je da se to odnosi na temu s drugog dela foruma. Pricao sam generalno, nezavisno od ovog slucaja, da je bespotrebno to raditi, jer, barem ja, gledam citav forum kao celinu..
Comment
-
-
Necu da brisem zato sto bar 60% Alfista ne zalazi u druge delove foruma, a ovo im moze biti zanimljivo.
Comment
-
Comment