meni nekako novi sad deluje kao grad oldtimera ali nikako da stupim u kontakt sa nekim a jedino sam sa lemijem razgovarao. ajde ako neki nindza ima nekog lepog fiata ili hoce da razmeni iskustva iili hoce da restaurira nek pise
Oldies talk... (renamed)
Collapse
X
-
Oldies talk... (renamed)
Tags: None
-
-
Alfa GT junior svakako to zasluzuje
Laki, lista bi bila dosta velika jer stvarno postoji puno modela koji zasluzuju paznju.
Samo Alfa ima preko 20 modela medju klasicima,a gde su ostali....
Bolje je da, ako je neko zainteresovan,pita a ja cu se potruditi da proverim doticni model i napisem cene u zavisnosti od stanja(1-5) i cene same restauracije.
-
-
ja znam gde ima da se kupi crni junior. ako hoces dacu ti broj od lemija iz novog sada on ima jako puno krseva za restauraciju a puko je pa prodaje.
pre pola god sam kod njega video bas taj sto ti trazis. ali ja mislim da je ta u voznom stanju, malo je trulex ali moze se lepo odraditi. lemi je vec odradio jednog takvog zutog, eno ga u vrelim gumama poredili su ga sa alfom 156 sw
Comment
-
-
-
-
Ok, malo cu preimenovati temu kasnije...
Acquiles, reci mi poshto sam video da si ponosni vlasnik 128 3p coupe-a, kako stoji situacija sa delovima, a u smislu pasovanja sa drugih automobila, konkretno sa zastave jer znam da se sve to vrtelo oko upravo Fiatove 128-ice?
I shta mislish o 128 coupe-u, koji nije 3p nego ima uzduzhna stop svetla (ukupno 2), a napred kockaste farove (prepoznajesh radi se o 1100ccm). Naravno neka tvoja preporuka o ceni za isti model u manje-vishe voznom stanju?
Sale, shta ti mislish o restauraciji istog? Istorijat kazhe da ili ne (u smislu vrednosti modela)?
Comment
-
-
taj sa uzduznim farovima zove se 128 sport proizvodio se od 70-75, imao je 1100 sa 65ks i 1300 sa 75ks, cetvrtaste farove su imale slabije verzije a 4 fara 1300. a onaj ko moj je 128 3p malo je samo restilizovan ima drugaciji gepek i zadnju svet grupu. imao je 1100 sa 65ks i 1300 sa 73ks (2ks manje zbog neke norme oko zagadjivanja) proizvodio se od 76-78. a cetvrtaste farove su imali svi modeli.
sto se tice motora tu sve pase od zastave, mada sam ja dobro snabdeven italijanskim delovima sto je mnogo mnogo bolje.
a limarija to je vec problem jer delova nema nigde, jedino da se kupe dva pa da se pravi jedan to je najbolje resenje.
cena nije uopste velika a stanje je uglavnom jadno. puno trunu. u ns ima samo dva 128 sporta da su bas prelepi i jedan 128 3p da lici na nesto. ovaj moj ne racunam jer je budzen za drag.
inace auto je prelep a tek uzivanje u voznji.........
Comment
-
-
Originally posted by acquilessta ima na zutoj da se restaurira zuta je ko nova!
i koliko lemi trazi para za alfu??
Cena,prava sitnica......pitacu Lemija.
Originally posted by killazSale, shta ti mislish o restauraciji istog? Istorijat kazhe da ili ne (u smislu vrednosti modela)?
Comment
-
-
Lep fiat cini mi se da sam u Nisu video jedan takav ali davno
Mene interesuje Pontiac TransAm 78. do 80. godiste ima li takvih po Srbiji vidjao sam nekoliko od 84. pa na dalje ali nije to to, po nemackoj ih ima od 4000do 10000 evra ali dzabe kad ne mogu da se uvezu
Pozdav svim ljubiteljima oldtimeraTurbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
ne znam da li je neka greska u pitanju. meni je lemi za onu zutu juniorka trazio 12.000 maraka to je bilo 2002. godine. trazio je te pare ali kao ipak nije za prodaju ne zna ni on sta prica.
ivvan
svaka ti cast ako kod nas nadjes trans am. negde sam procitao da je kod nas bio uvezen jedan ili dva kamiona forda mustanga onog iz 60-tih pa ti je to mozda bolji auto sigurno ima neki deda u nekoj garazi
Comment
-
-
Originally posted by acquilesne znam da li je neka greska u pitanju. meni je lemi za onu zutu juniorka trazio 12.000 maraka to je bilo 2002. godine. trazio je te pare ali kao ipak nije za prodaju ne zna ni on sta prica...
Pa da je Giulia GTAm sa predjenih 5.000 km, mozhda bi i vredela toliko...
Acquiles, u jednim od oglasa sam pronashao Fiat Coupe (gore pomenuti 1100ccm) jedan u kasnoj fazi restauracije i josh jedan koji sluzhi za rez. delove, sve zajedno 800 eur. Shta mislish o tome?
Comment
-
-
Chuo sam se sa likom pre par dana, mislim da i drugi ima motor, da, chak sam siguran da ima motor, ali valjda nije u voznom stanju itd (sad da li mu je prs'o motor ili neshto drugo, ne znam) ovaj prvi je registrovan itd...
Ocesh kontakt od choveka? Ja sam josh uvek vishe za Alfu Giulia, mada kapiram da je i ovo dobra ponuda...
Comment
-
-
posalji ti meni broj i ime od tog lika mada ja sad nemam vremena za akanje oko limarije mene konkretno 1300 motor zanima. nisam nikad vozio alfu ali brate 128 sport koji je to osecaj u voznji... kako se tu nisko sedi pa u prvom planu veglia borleti obrtomer i brzinomer... a obrtaljka kad krene da skace...hrrrrrrrr
Comment
-
Comment