Magazin Auto-testovi
Collapse
X
-
-
ljudi, sve te broshure u dosta dobrom i odlichnom stanju mogu se kupiti na amazon-u i ebay za relativno malu kintu... pa ko voli...
@Sasha
e, svaka ti chast na trudu... Auto magazin... ahh, priziva uspomene.... kao klinac sam skupljao i cale mi korichio sve brojeve... voleo bih da znam shta se desilo sa njima u brojnim selidbama... progutao ih mrak... Gde si ih ti nabavio?156 2.5 V6 24v
Comment
-
-
Uglavnom sam sve dobio, Hemi 426 mi je nabavio sve sto je mogao od brojeva gde su testirali Alfe.
Comment
-
-
Comment
-
-
Imam ja desetak starijih brojeva. Najstariji je iz prve godine izlaska AM br.7
Comment
-
-
Da iz '68. Na zalost nemam skener ali cu ti napisati sadrzaj malo kasnije.
Comment
-
-
lep prilog.par stvari mi je ostalo nejasno...
*nisam ni znao da postoji 2.0T redni cetiri cilindra 1995ccm u Alfi 164...to mora da je brat onog iz Lance Dedre HF Turbo Integrale (2.0T 8V)?
*ovi motori ili nisu imali katalizatore i lambda sonde ili je lapsus na dnu tabele gde pise "super" kao pogonsko gorivo....
Comment
-
-
Originally posted by dekideki*nisam ni znao da postoji 2.0T redni cetiri cilindra 1995ccm u Alfi 164...to mora da je brat onog iz Lance Dedre HF Turbo Integrale (2.0T 8V)?
Originally posted by dekideki*ovi motori ili nisu imali katalizatore i lambda sonde ili je lapsus na dnu tabele gde pise "super" kao pogonsko gorivo...
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
Comment