posto trazim neki primerak za restauraciju, a fiat 850 sport mi je originalna ideja, i nasao sam jedan, pre nego ga kupim razmisljam o neko kabrioletu... e sad pitam da li neko zna ima li neki 850 Spyder ili 124 spyder ili x1/9 na prodaju... ili alfa spyder da je dora osnova za sredjivanje i da je solidno kompletan i da je cena realna dakle da nije neko klepanje po usima za krseve...
fiat-i
Collapse
X
-
Ajde ako nije tajna reci koliko ti para trazi taj za 850 sport coupe,i u kakvom je stanju,koje je god...
Meni je pre 2 mes.pobegao za 2 stat 850 SC,'68,samo u nutrasnjost da se sredi za pisljivih 250e!
A Sto se tice cabrioleta,slaba vajda,kod nas su retki,mada gledaj Halooglase i Novosti oglase,uvek se nadje neki primerak koji vredi(u sekciji Oldtimers...)
-
-
covek trazi oko 500 ali ko zna koliko je spreman da spusti, kad se pojavis sa malo para u sitnim apoenima kraj price.... stanje je onako treba da se radi na svemu malo je truo al nije strasno, bio je registrovan do skoro...
pratim ja redovno oglase al nista se ne pojavljuje zanimljivo, a novosti mi je glupo da kupujem zbog toga...
Comment
-
-
@luci A koliko si spreman da das para za Fiat 850 Sport Coupe?
Ja imam jedan koji sam poceo da restauriram ali nazalost neverujem da cu
ga zavrsiti iz svojih privatnih razloga. Limarija je komplet uradjena, auto je ofarban i sada ceka sklapanje ( dobar deo delova je vracen ). Nisam razmisljao o prodaji tako da i nemam cenu ali rekoh ajde da te pitam kada si vec spomenuo. U svakom slucaju cena bi svakako bila veca od 500 evra za koliko se moze naci poneki krs jer je auto u stanju da krucijalnih ulaganja nema ( limarija, farba ). Ako si zaista zainteresovan moj mejl je :
dekifriz@nadlanu.com
Comment
-
-
@luci
Ne moras da kupujes oglase...
Ne rece koje je god posto postoje 3 serije tog auta.
Za sredjivanje je najzahvalnija serija 2(od 1968-1971),po meni i najlepsa,i sve 850-ice koje sam video bile su serija 2.
@dekiabarth
Jesi li ti dserbia sa nacionalne klase-forum?
Ako jesi,za sad ti je 850-ica vrhunski uradjena!!!
Comment
-
-
ja sam bio na tragu jednog spidera iz mesta pored odzaka, i usao u trag potomstvu vlasnika.. ljudi su mi rekli da je otisao auto davno, pre 12-13 godina u neko mesto pored sombora, e sad tu sam ga izgubio, ali nisam ga ni previse trazio, a ljudi neznaju koje je mesto u pitanju... moracu ih malo iscimati da vidim znaju li nesto vise....
nego da te pitam @ gt junior, na ovom 850 SC sto sam ja bezecovao je volan imitacija drveta, ali je ispucao i izbledeo, kako bi ja to mogao da resim, da jurim original volan, ili neko to moze da mi uradi od pravog drveta
Comment
-
-
Izvini sto ti tek sad odgovaram ,nisam bio u gradu.Ja imam istu dilemu jer je i moj volan imitacija mada je u dobrom stanju ali svejedno drvo je drvo a plastika je plastika.Ja trazim drveni volan i necu se smiriti dok ga ne nadjem.Usput nemam retrovizore a voleo bih da nadjem "bullit" metalne jer oni najvise odgovaraju pa ako znas nekog da hoce da ih proda obavesti.Inace te pozivam da ako mozes i hoces dodjes do NS-a da uzivo vidis moj auto i da se upoznamo jer vidim da si debelo zagrizao.Inace poziv vazi i za ostale zarazene.
Comment
-
-
projekat zapravo sprema moj stic ali posto sam i ja u prilicnoj meri ukljucen govorim u prvom licu lakse je tako, dogovoricemo se jednom da dodjemo ja i on do tebe da se upoznamo....
e ajd sad ako neko znam... nudjen mi je motor iz 850 special kao za delove navodno ispravan motor, jel to isti motor kao i u sport kupe varijanti, ja mislim da jeste alo posto ovaj nisam video nemogu nista sa sigurnoscu da tvrdim, a na netu nista nisam nasao
Comment
-
-
kako sam ja ukapirao sport je isao prva serija 47 a druga i treca su imale 900 ccm i 52 ks... zanima me dal ja mogu na sporta stavljati delove od specijala jel to isti motor ili nije... sak bi mozda isao taj specijal motor ako je bolji u njega
Comment
-
Comment