pozdrav ljubiteljima oldtimer-a

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Fiero
    CBC Član
    • 20.06.2007
    • 20
    • Beograd, Vracar

pozdrav ljubiteljima oldtimer-a

samo sam hteo da vam pokazem automobil koji ce moci da se kupi u Srbiji kao KitCar, a predstavlja modifikaciju Citroena 2cv i Diane

• luci
    CBC Senator XXL
    • 13.03.2006
    • 1103
    • odzaci

e imas li predstavu koje su pare u pitanju, i znas li koja firma to pocinje da radi.... ja znam za nekolikp pokusaja ali se ne secam niceg konkretnog...

Comment

• Fiero
      CBC Član
      • 20.06.2007
      • 20
      • Beograd, Vracar

cena je negde oko 1600 eur kit, a mozes da vidis sve na sajtu www.ass-cat.com
      pad stavkom ASKA
      cak ima i nekih slika nacina izrade

Comment

• luci
        CBC Senator XXL
        • 13.03.2006
        • 1103
        • odzaci

hvala.... inace je cena prilicno razumna

Comment

• luci
          CBC Senator XXL
          • 13.03.2006
          • 1103
          • odzaci

e sad na sajtu sam uspeo da nadjem samo da koristi ili masinu od tog cotroena ili od BMW motocikla, vazdusno hladjen.... a ono sto nisam uspeo da nadjem je da li je prednja ili zadnja vuca, nemogu da procenim, bilo kakve naznake o performansama, moze li da potegne bar malo ili je bas skroz penzionerski, i sta je sve ukljuceno u cenu....

i naravno kako je reseno pravno pitanje, dakle registracija, atest i tako to...

Comment

• Fiero
            CBC Član
            • 20.06.2007
            • 20
            • Beograd, Vracar

pembleton

oko pravnih zamrzlama: ovaj prvi koji ce biti napravljen ce proci atest tehnicki i ostale gluposti i tek posle toga ce moci sve dalje (registracija itd.)

ima prednju vucu, a sa citroenovim motorom je autic koji moze da ide max 120 sa manje vise istim performansama kao jugic 45

sto se tice BMW motora to je 1000ccm sa nekih 80+ konja tako da to mora da lepi za sediste

u kit ulazi sasija skoljka i jos par najosnovnijih stvari, a za to cu morati jos da se raspitam

a treba ti citroen diana kao osnova

Comment

• luci
              CBC Senator XXL
              • 13.03.2006
              • 1103
              • odzaci

znaci za manje vise 2000 evra ti imas to cudo na stolu, da ga sklopis sam...

pitanje je koliko ti jos stvari treba osim toga sto ti oni daju, ali sve u svemu je to prilicna zanimljiva stvar za trosenje vremena, a moze biti i relativno zanimljivo voziti mada za neku zanimljivu voznju prednja vuca nije... kontam da je tom cudu dovoljan motor iz diane posto je prednja vuca, bojim se ako je prejak motor ima da proklizava kao lud....

Comment

• jovan_ass-cat
                CBC Početnik
                • 08.05.2008
                • 1
                • BG

ASKA

Postovani,

Prva ASKA sasija je vec gotova i od nje ce se praviti automobil verovatno tokom leta. ASKA ide jako pristojno sa dijaninim motorom od 602cc zato sto je mnogo laksa od dijane, juga itd (350kg). U prvi ASKA automobil planirano je da se stavi friziran dijanin motor sa poboljsanom kompresiom, glavom, karburatorima i izduvom sto ce uciniti da ovaj oldtajmer ide jako solidno sa samo 602cc i nekih 40+- konja. Sto se tice BMW-ovog motora sa oko 80ks, ASKA ime jako dobre performanse, sa opet samo 1000cc.

Stojim vam na raspolaganju za bilo kakve dalje informacije.

Jovan Jovanovic
                ASS Cat
                www.ass-cat.com

Comment

Working...
                X