Standardna oprema podrazumjeva: klimu, sva cetiri el. podizaca prozora, centralna brava, el. prednja sjedista, el. podizanje antena, automatski mjenjac, cruise control, farove za maglu, radio+kasetofon sa sanzerom za 4 kasete (8 kaseta opcija), plus ovaj moj ima i pozlaceni znak tj "Spirit of ecstasy"...
P.S. Automatska klima je startovala 1977. godine sa modelom Silver Shadow II, ovaj ima "obicnu klimu"...
Jeste, mada se ovi nasi novinari nisu pretrgli tj. nije ih bash interesovao...jbg. zanimljivija je "egzaktna" replika Mercedesa SSK na shasiji bube koja navodno ima dosta djelova od originalnog SSK koji je btw imao 12 cilindara!??
Vrh, taj se iznajmljivao za svadbr koliko sam vidio. Bash sam sinoc komentarisao sa drugom, vidjeli neku plakatu, kakav auto a sad kad sam ga vidio ostao sam bez teksta.
A reci mi kakva je procedura oko oldtimera u CG? Ja nisam upucen od ovog zakona ni shta moze da se uveze shta ne koje god itd.
Ja sam moje auto uvezao prije avgusta tj. euro 3 standarda pa ga nisam uvozio kao oldtimera. Znam da su po novom zakonu predvidjeli uvoz automobila preko 30 godina starosti ali ne znam detalje. Uglavnom ja sam za moje auto platio 10% carine i 17 %PDV-a, ukucavanje (skrnavljenje) broja motora...i zarekao se da kad budem kupio slijedeceg oldtimera, vozicu ga na strane table jer ne mogu vise da se maltretiram sa nashim strucnjacima...
svaka cast za auto prelep je koliko se vidi na slikama u savrsenom je stanju, u Podgorici bas volite rolsa ja sam prosle godine video plavi kabrio tj. Rolls Royce Corniche i on je bio prelep takodje, vredi ovaj tvoj svaki euro, za malo para VELIKI luksuz.
Lepo kaze moj cale... Nekad su ljudi sanjali da imaju zastavu 128 a sad je ima svako dete,ali rols rojs ne mozes da imas i kad mu prodje vreme...
Tj. nema leba za sirotinju
Comment