alfa bertone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ekangta
    CBC Član
    • 09.03.2008
    • 16
    • banjaluka

alfa bertone

Htjeo bi da pozdravim svakoga ko voli alfa romeo vozila,a posebno one koji obozavaju klasicne alfe kao sto je alfa bertone,posto u svom vlasnistvu imam dvije alfe 1750 gtv iz 68 i 69 godine i alfu giuliu sprint gt iz 66 god.Najvise me zanima dali je prodana ona trula alfa juniorka sa kanthaubom i kako bi mogao doci do br. telefona od vlasnika ,jer mi odgovara taj auto za djelove.

• mirdza
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2005
    • 2437
    • Katowice (PL) / Banja Luka
    • AGP / W126

Nemam pojma sta je sa njom (tom trulom). Nekad sam htio da je kupim, ako mislimo na istu...
    BTW Ciji je MB C115 ?
    Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• ekangta
      CBC Član
      • 09.03.2008
      • 16
      • banjaluka

alfa bertone

Posto je bilo price da je trebao kupiti neko iz umaga za 2500eura,izgleda da je kupio,nasao sam informaciju kad sam prelistavao hr.forum i spominje da je kupljena u srbiji za 2500 i da je trulez od auta , a ta se prica poklapa ovom juniorkom,a sto se tice mb114 280ce takodje je moj,posto se bavim sa oldtajmerima ,kao sto vidis na slici zanimaju me samo sportski modeli auta,tu je pezo 504 coupe,lancia fulvia 1.3 s rally,lancia beta coupe.mb slc 350,a treba mi doci jos iz amerike jos jedan 280 c,ali mogu samo reci alfa je alfa pogotovo bertone,evo jos slika moje garaze a,posto mi je gt sprint u svicarskoj jos uvjek ceka prevoz bice i od nje slika,nju cu krenuti konacno praviti i zavrsiti,jer je kantusa i ono sto sam cekao.

Comment

• starac vujadin
        CBC Senator XXL
        • 27.08.2005
        • 2617
        • Stari grad

Pozdrav, imas odlican hobi...posao.

Jel` si radio engleska kola?

Comment

• ekangta
          CBC Član
          • 09.03.2008
          • 16
          • banjaluka

bertone

hvala,nisam radio sa engleskim autima posto su bar ovde po bosni slabije bila zastupljena,sta te konkretno zanima posto imam kolegu u americi koji mi kupi tamo auto pa moze pogledati ,a evo ti adresa pa mozes sam pogldati www.craigslist.org i idi na grad phoenix na opciju cars and trucks tamo se moze naci jeftino auto i to u dobrom stanju postoje arizona nema hrdje na autima.Znasli gdje bi mogao naci male stop lampe za bertonku po mogucnosti od gtv,1750 prve serije

Comment

• luci
            CBC Senator XXL
            • 13.03.2006
            • 1103
            • odzaci

covece svaka cast... samo toliko cu reci

Comment

• ekangta
              CBC Član
              • 09.03.2008
              • 16
              • banjaluka

Hvala na podrsci stari,sad je u opticaju da uzmem i jednu giuliu 1300 super 70god.

Comment

• 230
                CBC Senator XXL
                • 02.04.2007
                • 775
                • Semberija

Dobrodošao, na pravom si mestu!

Reci mi, koja je procedura kod nas za uvoz automobila starosti 20-30 god iz SAD?
                Koliki su troškovi transporta?
                155+75=230
                VIVA LA VITA!!!

Comment

• ekangta
                  CBC Član
                  • 09.03.2008
                  • 16
                  • banjaluka

Procedura je jednostvno da auto bude,starije od 30 godina,a kada se carini automobil osnovica za carinjenje je 10% od cijene auta koliko je bio nov,npr.ovaj slc sam dovezao prosle sedmice iz njemacke njemu je cijena bila 53000,sto znaci 5300KM mu je osnovica pa se iz te cijene izvlaci 16%carine pa 17%poreza,a sto se tice amerike i dovoza cijene zavise dali idu sa istocne ili zapadne obale ,sa istocne do 1000dolara dok je na zapadu do 2000 cak i vise,a zavisi i od kolicine vozila recimo evo sad cekam 4 auto da kupim da izadje prevoz po 1800dolara po komadu sa zapadne obale,uzeo sam jos sl 450 74god. i 220 se coupe 67.god,a minika coupe vec mi je prije mjesec dana kupljena pa sad cekam 4 auto za kontejner,ova dva sam vec prodao mogu i slike ti pokazati ako te zanima

Comment

• bojanTI
                    CBC Senator XXL
                    • 04.01.2006
                    • 870
                    • Pancevo

A ovo savrsenstvo nalsonjeno na haubu?!
                    In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• ekangta
                      CBC Član
                      • 09.03.2008
                      • 16
                      • banjaluka

ta mala se takmicila za miss interneta ,pa su dobili zadatak za slikanje sa autima na temu ljepotica i zvjer,pa posto je znala da ce svi da se slikaju sa nekim novim kolima,odlucila je da to uradi sa klasikom ,sa mojim mercedesom i opel gt

Comment

• mirdza
                        CBC Senator XXL
                        • 14.03.2005
                        • 2437
                        • Katowice (PL) / Banja Luka
                        • AGP / W126

Tvoj je onaj crveni GT
                        Jbt, bas te ne volim!

Respect!
                        Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• gt junior
                          CBC Član
                          • 08.09.2005
                          • 41
                          • NOVI SAD

Dobrodoslica

Pozdrav.Drago mi je da si se pojavio na forumu,ja imam GT Junior 1600 iz 67' god i pokusavam da je sredim vec duze vreme.Bice mi drago da razmenimo iskustva a ja inace imam i puno rezervnih delova pa mozda mozemo i da napravimo neku zamenu itd.U svakom slucaju dobro dosao na ovaj deo foruma.

Comment

• ekangta
                            CBC Član
                            • 09.03.2008
                            • 16
                            • banjaluka

Htjeo sam bas stupiti u kontakt s tobom iz istih razloga dijelovi iskustva i tako to,svaka cast na autu gledao sam slike nema sta reci,to je za mene odlicno stanje,znam da si naletao na price ko ce to napraviti i ti si lud i tako to.Ljudi neznaju sta je taj auto i koliko to vrijedi kad se napravi.Samo moram da ti kazem da nepostoji gt1600junior sa kant haubom.gt1600junior se radio od 72-74,a to moze samo biti gt junior 1300 ili giulia sprint gtv ako je sprintusa tim bolje jer je vrijednija.Ovo ti govorim iz iskustva jer sam prvu alfu kupio pod 1300junior,a drugu pod 2000gtv na kraju ispade 1750gtv 1serije sto je i bolje.Ako hoces da saznas koji je model imas code sasije na zadnjem dijelu auta kad dignes gepek u kanalu gdje nalijeze keder guma od gepeka tacno po sredini ispod zadnje sajbe,javi koji je code bas me zanima,zna biti prekriven od kita i farbe pa ocisti skroz do lima i jesili je ti kupio alfu od Lemija iz petrovaradina, posalji jos koju sliku dokle si stigao.p.s. imasli ti male stopke i sic od vozaca za 1seriju 1750gtvpozdrav

Comment

• ekangta
                              CBC Član
                              • 09.03.2008
                              • 16
                              • banjaluka

Evo jos slika od alfe, 20 dana sam se gusio u prasini dok nisam skinuo sve sa nje do lima,a tek trebam sad trapove poskidati pa na pjeskarenje pa onda varenje.To sto si napisao duze vreme je radis nista cudno to se radi polako, a novac je uvjek na prvom mjestu nikad ga dovoljno on je glavni uzrok sto se radi polako.ovo na prvoj slici je code sto sam ja nasao 105.44 to oznacava 1750gtvmodel.Malo se slabije vidi zbog odsjaja blica.

Comment

Working...
                              X