alfa bertone
Collapse
X
-
Gledao sam opet slike tvoje alfe i mislim da je upitanju giulia sprint gtv ako je 67,bar po prednjem znaku ,posto znak prelazi preko veznoga lima ,a na tvojoj slici se vidi otisak gdje je znak stajao prije,ali najsigurnije je kad pogledas code nezaboravi napisati koji si broj nasao da znam.
Comment
-
-
Jbg tek sad sam vidio poruku pa cu pogledati broj mada sam ja vec u Lemijevoj knjizi provjerio i nasao da je to GT Junior 1300 ali je izgleda kod nje promijenjen motor,sto nije nista cudno , i stavljen je 1600.U pravu si ja sam auto kupio od Lemija 2003.g.Nazad su mi mali stopovi.Jesi ti od njega skoro kupio neke male stopove?Inace kad sam kupio auto na njemu su bili stopovi od "tristaca" ali sam nasao druge na drugom autu koji sam kupio od Dore.A sto se tise sjedista imam nesto ali to ces vidjeti kad dodjes.Pozz.
Comment
-
-
Nisam ja kupio od njega nikakve stopove,a alfu si mi preoteo u sat vremena kad si pazarivao sa njim ja sam se dogovorio sa njim da dodjem da pogledam sta on ima,bio sam prije dva mjeseca kod njega pa smo dogovorili neke dijelove za zamjenu pa sam mu poslao ove originalna stakla za stopove da on meni nadje male.Posalji mi PP adresu svoju i tel da znam kad budem dolazio u ns
p.s cija je giulia na slikama kraj gt,i jeli ono vw T1 u pozadini slike
Comment
-
Comment