Svaka cast, bruka od kola, video je ja pre jedno godinu i po, nije bilo enterijera vec tad je extra izgledala, nego zanima me druga slika na 6-toj strani jel ono plavo neki Cadillac i ona predzadnja slika isto na 6-toj strani ono zuto-oker - sta je to ? I sta se sve krije u toj garazi i dali je slikano kod nas ili negde preko?
Plava skoljka bez vrata jeste Cadillac (Ex-Jovanka Broz, mislim iz "garnizona", trenutno na restauraciji), dok je zuti auto u pozadini motora '69 Camaro SS (pre nekoliko meseci je dobio novog vlasnika i ceka na restauraciju). I da, garaza je domaca, vlasnik je Bojan Belevski, covek koji je zasluzan za moju Rivieru i jos par automobila koji se voze kod nas.
Pozdrav!!!
When you’re racing, it’s life!
Anything that happens before or after, is just waiting!
Kako se vesti brzo sire?
Hvala, hvala.
Radovi ce poceti uskoro, cim mi krene limarsko/farbarsko odeljenje, pa cu imati svakodnevnu kontrolu radova. Prva faza, limarija i farbanje skoljke, a za dalje cemo videti, kada se oslobodi deo novca ulozen u Riviera (koja je na prodaji). Kako je i Riviera imala neku svoju pricu, tema novog je naravno Shelby GT350.
Pozdrav
When you’re racing, it’s life!
Anything that happens before or after, is just waiting!
Comment