'71 Plymouth Cuda Convertible 426 Hemi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Horsepower
    CBC Senator XXL
    • 29.12.2005
    • 2000

'71 Plymouth Cuda Convertible 426 Hemi

Najnoviji rekord - $4.5 miliona. To je starting bid. Poslednji rekord je bio identicna 'Cuda koja se prosle godine prodala za $4.1 million.

Na aukciji ce se naci i '65 Mustang Shelby GT350R cija se cena krece oko $1 million kao i '65 AC Shelby Cobra 427 (cena oko $1.2 miliona).

• 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

E vidis, OVE automobile postujem, OVI automobili imaju neku privlacnost maltene svima jer su imali malo duse u sebi. Iako ne mogu da povuku ni camac ni prikolicu
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Horsepower
      CBC Senator XXL
      • 29.12.2005
      • 2000

To je samo tvoje misljenje. I ja volim muscle cars, ali naravno volim i pickupe.

Veca vozila medju ljudima sa Balkana nisu popularna, bez obzira dali se radilo o pickupu, SUV, minivanu, cross-overu ili nekom petom vozilu.

Meni samo jedna stvar nije jasna. Ti hvalis SUV vozila i kazes da ih vozis. Medjutim, pickupe nevolis. A pickup nije nista vise nego SUV sa otkrivenim zadnjim delom. Vecina SUV vozila u Americi su pravljeni na pickup platformi i dele velik deo izgleda i motore.

Comment

• 206
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Da li zaista zelis da pretvoris ovo u jos jednu od beskrajnih diskusija o tome sta ja i ti volimo ili ne volimo?

Comment

• Horsepower
          CBC Senator XXL
          • 29.12.2005
          • 2000

Odgovori mi na pitanje pa onda brisi sta god mislis da je potrebno za obrisati.

Kad si ti mogao spomenuti karakteristike pickupa na ovom temi, valjda i ja mogu postaviti jedno obicno pitanje.

Comment

• 206
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Ma ne pada mi na pamet.

Comment

• luci
              CBC Senator XXL
              • 13.03.2006
              • 1103
              • odzaci

e horsepower imas li jedno 10 miliona na zajam vracam majkemi a i dacu ti krug u novoj staroj cudi......

@ 206...

varas se kad kazes da ni jedan od ovih auta gore navedenih ne moze da povuce prikolicu posto oni to itekako mogu

Comment

• Horsepower
                CBC Senator XXL
                • 29.12.2005
                • 2000

Nemam sitno.

Comment

• HEMI 426
                  CBC Senator XXL
                  • 23.12.2005
                  • 1833
                  • Novi Sad -United States of Liman

pricao sam veceras sa jednim drugarom ciji cale ima Fiata iz 1913 godine, koji je verovatno jedini preziveli model te serije sa tom karoserijom na svetu. Razgovaramo o vrednosti tog automobila koja se tesko moze utvrditi jer je u pitanju unikat sa delimicno poznatom ali sigurno veoma vaznom i interesantnom istorijom vezanom za ns i srbiju. Elem, taj auto ipak nema neku astronomsku cenu ( ali je i dalje paperno skup ) jer je rec o modelu koji je interesantan za relativno mali broj kolekcionara i muzeje a ne za sirok krug ljubitelja. Bas je u tome stvar kod Hemi Cuda. Ljudi su napokon shvatili da su svo vreme imali pred nosom klasu muscle car automobila koji su kvalitetniji, snazniji, pouzdaniji i cesto brzi i startniji a opet daleko upotrebljiviji nego 80% ferarrija iz 60 tih koji kostaju milione. ko je lepsi, sada nije bitno a opet neki od tih musclea su napravljeni i u manjem broju od ferrarija ili bilo koje druge egzotike. tako da ti automobili imaju sve sanse da budu trazeni kolekcionarski automobili sto i jesu, pogotovo ako se zna da sa jednom Hemi Cudom, Shelby Mustangom, Big Block Camarom.... mozes da nabijes komplexe vlasnicima 95 % evropske egzotike 60tih i da znas da ces imati pouzdan automobil koji se lako odrzava. ja pratim trziste muscle automobila nesto vise od 10 godina i za to vreme se se cene povecale, kod nekih modela, cak i 10 puta!!! Ljudi shvataju sta su muscle automobili i odjednom svi zele Hemi Cudu... Zbog toga je i placaju 4,5 miliona dolara. To jeste prevelika cena ali je odlican pokazatelj koji ugled taj automobil uziva u svetu ozbiljnih igraca i koliko je muscle klasa bila napredna, luda i dobra u svoje vreme da su skoro svi njeni primerci postali klasicni automobili sa ogromnim cenama i vrhunskom reputacijom....

Comment

• Horsepower
                    CBC Senator XXL
                    • 29.12.2005
                    • 2000

Muscle cars nastavljaju da drze visoke cene.

1967 Ford Mustang GT500 Super Snake ce biti prodat sledece sedmice na Barrett-Jackson. Cena je $3,000,000.

Comment

Working...
                    X