Ko najbolje placa??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Milorad90
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2007
    • 975
    • Beograd

Ko najbolje placa??

Ko ima iskustva sa nasim firmama neka napise koliko vozaci imaju otprilike platu i koju turu.

Kakvi su sa platama Kid trans,Milsped,M&B trans,Srboexport,Nelt,Toplica trans???

Jesu li to prave spediterske firme,lepo organizovane,zna se ko sta vozi,koliku platu ima i sl???

Mogu i iskustva sa platama sa kombi vozilima i manjim kamionima.
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

ja naprimer imam 250€ fiksno i 13 centi po kilometru sa tim da kazne placa firma. doduse bilo je samo 2 za dva godine i to jedna od 45€ a druga od 75€. sto se tice srboeksporta nebi ni u usta da ga uzimam.
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Milorad90
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2007
      • 975
      • Beograd

A koliko recimo mesecno ubijes kilometara?

I prijavljuje te na 250e ili i na ovo ostalo?

Za koju firmu ti vozis?

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

prijavljen na 250€ svaki mesec i to nema veze sa voznjom. ubijem od 10000 do 17000km i to pomnožiš sa 13centi. firma je italijanska i naravno bavi se kolima
        Jedino što imam privilegije da mogu da ga koristim i u svoje svrhe i da natovarim i svoja kola iz italije.
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Comment

• VLADA MIRKO ALFA
          CBC Član
          • 02.05.2008
          • 99
          • beograd bolec

meni kumm vozi u air speedu od 800 do 900 e bruto izadju mesecno predju oko 10000 km.i isplata je posle svake ture ili sto bi rekli soferi na branik. Sto se tice ovih firmi evo ovaqko po redosledu ovakve su informacie Kid trans nisu losi cesto rade poljsku i gazde staju iza svake kazne ,Milsped imaju oko 200e fiksni deo + 10% od ture,M.B trans ni pod tackom razno !!!!Srboexport ,za ove ostale neznam

Comment

• Milorad90
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2007
            • 975
            • Beograd

A srboexport i m&b trans sve uglavnom novije kamione imaju,ko bi rekao da su losi.

Pa koja firma je kod nas najbolja sto se tice plate i svega?jel to postoji uopste?

Comment

• VLADA MIRKO ALFA
              CBC Član
              • 02.05.2008
              • 99
              • beograd bolec

mislim da takva firma ne postoi kod nas

Comment

• ada
                CBC Senator XXL
                • 04.06.2005
                • 2375
                • Novi Sad
                • Svasta nesto

sto se tice srbo eksporta necu da komentarisem
                link govori vise od svega
                Poslovno udruženje prevoznika tereta u međunarodnom drumskom saobraćaju Srbije Međunarodni transport

Comment

• MandariX
                  CBC Član
                  • 22.01.2008
                  • 63
                  • Beograd-Vozdovac

E da kazem i ja nesto,s obzirom da sam radio u Neltu.Prevaranti zestoki!!!!! Ja sam konkurisao za sleperistu a oni me stavili na kombi dostavu u lokalu.Zakidaju na svakom dinaru!!!!!Posle 4 meseca kod njih sam popi.... i vratio se kod starog gazde.
                  A sto se urednosti tice mogu samo na osnovu price od zaposlenih da kazem za firmu VERSPED-MIL da je odlicna!
                  Duh koji vozi........

Comment

• Milorad90
                    CBC Senator XXL
                    • 26.07.2007
                    • 975
                    • Beograd

Za Nelt ni ja nisam cuo nista lepo,reci mi molim te koliku platu imaju kombi vozaci?

Kad sam pricao sa jednim nisam mogao da verujem koje je to mucenje radnika,decko mi rece danas mi je super imam samo 35 istovara!Ja stao pa ga gledam nisam mogao da verujem,kaze da u proseku ima od 60-75 istovara dnevno,ok to je sve sitna roba i to sve brzo ide,ali sto je mnogo mnogo je,pa treba samo obici 70 mesta a ne isporuciti.Kazu da pre 6-7 uvece ne zavrse posao.

Comment

• zemunac72
                      CBC Veteran
                      • 08.12.2006
                      • 154
                      • zemun

da se nadovezem na ovu pricu. ja radim kao kombi vozac,dostavljac lekova. vozim po bolnicama i apotekama u srbiji. Sada idem na utovar,krecem oko 4 ujutru i vracam se oko 9 uvece. imam 74 istovarna mesta u gradovima na jugu. redosled je ovakav. Brestovac,lebane,medvedja,sijarinska banja,manojlovce,leskovac,vlasotince,crna trava,bosilegrad,surdulica,vladicin han,vranjska banja,vranje,trgoviste,bujanovac i presevo na kraju. cela tura ima nesto preko 1000km.sam tovarim,sam vozim i sam istovaram. za to imam dnevnicu 2000 dinara.a to je naj veca dnevnica. sto je relacija kraca dnevnica je manja. plata je 30 000. jedan dan sam u gradu pa jedan na putu. da pomenem jos da su nam ugradili gps i na gorivu vise nemamo nista. nema coravih tura u povratku.....ukratko....robija.

Comment

• Milorad90
                        CBC Senator XXL
                        • 26.07.2007
                        • 975
                        • Beograd

To je vec klasicno izivljavanje!

Pa nek samo sednu u kola,ne moraju da istovare,samo nek obidju 70 mesta pa nek vide sta je to.

Ne znam sta da ti kazem sem da cuti i trpi i gledaj izlaz iz toga,tj drugi posao,jer ovako niti porodicu mozes da imas niti normalan da ostanes.

Comment

• zemunac72
                          CBC Veteran
                          • 08.12.2006
                          • 154
                          • zemun

sad sam dosao iz firme sa utovara...23.40h ustajem u 3.30h...uzas
                          svi mi trazimo nesto bolje ali nije lako naci siguran posao. bilo je dobro dok nisu stavili prokleti gps....

Comment

• VLADA MIRKO ALFA
                            CBC Član
                            • 02.05.2008
                            • 99
                            • beograd bolec

sta da vam kazem ljudi citam ovo a kosa mi se dize na glavi sve ovo o cemu vi pricate ja sam prosao u pocetku kad sam pocinjao da vozim , manje vise u svim firmama koje rade distribuciju je isto ja sam ovo radio i u delta saladoledima i u koka koli i identicna prica milion istovarnih mesta. Moja vam je prepopruka da bezite od distribucije ko djavo od krsta. Ja vise tu ditribuciju nebi radio ni MRTAV

Comment

• Milorad90
                              CBC Senator XXL
                              • 26.07.2007
                              • 975
                              • Beograd

Znaci i u koka koli je uzas.Kakvi su sa platama?

Delta?Frikom?

Navedite jos neke primere izivljavanja da znaju ljudi.

Comment

Working...
                              X